(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö, raideinfra
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Proxion on vuonna 2005 perustettu suomalainen suunnittelu-, digi- ja koulutuspalveluja tuottava konserni, jonka ydinosaamista ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit.

Proxionilaiset ovat aidosti ylpeitä yrityksestään. Menestyksen salaisuus piilee siinä, että uskalletaan ajatella isosti. Tulevaisuuden kantava voima on osaava, motivoitunut ja menestyksennälkäinen henkilöstö, joka tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin ja jonka intohimona on parantaa maailmaa eettisesti ympäristöä vaalien.

Proxionin avulla maailma kulkee raiteillaan! Katso lisää https://www.proxion.fi/

 

Haemme Käyttöönotto -tiimiin ryhmäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.
Valittu henkilö voi työskennellä joko Tampereella, Helsingissä, Oulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä tai Kuopiossa. Johdettava tiimi sijaitsee pääsääntöisesti Mikkelissä ja Pieksämäellä.

Toivomme hakijalta tuntemusta nykyisistä ja uusista järjestelmistä sekä ymmärrystä digitaalisesta ja älykkäästä raideliikenteestä.
Turvalaitejärjestelmän syvä substanssiosaaminen ei ole tehtävän hoitamisen kannalta ehdoton edellytys, mutta ymmärrystä rautatiejärjestelmästä kuitenkin vaaditaan.
Turvalaitetarkastajan pätevyys luetaan hakijalle eduksi.

Työssäsi vastaat ryhmän johtamisesta ja kasvattamisesta, toimit asiakasrajapinnassa osallistuen myös myyntityöhön sekä olet osa suunnitteluliiketoiminnan johtoryhmää. Vastuullasi on ryhmäsi tavoitteiden asettaminen sekä pääset vaikuttamaan omaan ja ryhmäsi päivittäiseen työhön.
Työ sisältää asiantuntijatyötä toimistolla sekä kentällä, jossa ajoittain tulee myös matkustaa. Halutessasi tilanteen mukaan on mahdollisuus osallistua myös kansainvälisiin projekteihin ja tehtäviin.

Proxionilla saat mahdollisuuden olla mukana vahvasti kasvavassa huipputiimissä ja pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten, vaativien ja kansainvälistenkin asiakastoimeksiantojen parissa. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi tarjolla on kilpailukykyinen palkka, kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Runsaiden liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa ja pääset osaksi Proxionin henkilöstörahastoa.

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.