(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö, prosessikemia
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme

Ryhmäpäällikkö, prosessikemia

Tule johtamaan Helenin prosessikemian ryhmää! Huippuosaajiemme tavoitteena on varmistaa tuotantolaitosten ja verkkojen erinomainen käytettävyys sekä polttoaineiden ja sivutuotteiden laatu. Koska kehitymme voimakkaasti yrityksenä, tässä roolissa pääset myös ohjaamaan ja vauhdittamaan kemian toimintojemme kehitystä energiatoimialan uusissa tuulissa. 

Ryhmäpäällikkönä vastaat kemian toiminnoista ja johdat prosessikemian ryhmää toimien itse myös prosessikemian asiantuntijan roolissa erilaisissa työryhmissä ja projekteissa. Prosessikemian ryhmän muodostavat kemian asiantuntijamme, laboranttimme ja prosessityön osaajamme, jotka työskentelevät kolmella eri tuotantoalueella. Prosessikemian toimintaan kuuluu kolme eri laboratoriota, useampi vedenkäsittelylaitos sekä kaksi polttoaineen esikäsittelytilaa, joiden töiden johtaminen kuulu myös vastuualueeseesi.

Odotamme sinulta intohimoista suhtautumista tekemiseesi, kykyä yhdistää kemian asiat osaksi laitosten ja verkkojen tekniikkaa ja tuotantoprosesseja sekä rohkeutta tehdä kehitystyötä, jotta energiantuotantovarmuutemme on tulevaisuudessakin taattu. Meille on tärkeää, että haluat osaamisellasi vahvistaa entisestään hyvää johtamiskulttuuriamme yhteisten arvojemme mukaisesti. Tässä työssä pääset kääntämään kemian asiakokonaisuuksia selkokielelle tehdessäsi töitä eri sidosryhmien kanssa. Vahvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovatkin avainasemassa menestyäksesi tässä roolissa. Jos lisäksi nautit saadessasi pitää useita lankoja käsissäsi, otat mielelläsi vastuuta sekä pystyt tekemään tiukan paikan tullen päätöksiä nopeasti, tämä voi hyvinkin olla sinun paikkasi. 

Onhan sinulla soveltuva ylempi korkeakoulututkinto prosessi- tai kemiantekniikan suuntautumislinjalta? Toivomme myös, että sinulla on jo useamman vuoden työkokemusta, jonka aikana olet kerryttänyt kokemusta esimiestehtävistä. Katsomme eduksesi kokemuksen tuotantoiminnasta, energiatoimialan tuntemuksen, eri tyyppisten biopolttoaineiden tuntemuksen sekä kokemuksen akkreditoidusta tai sertifioidusta toiminnasta. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa. Odotamme tulevalta kollegaltamme positiivista asennetta, tekemisen meininkiä, ratkaisukeskeisyyttä sekä kykyä ja halua oppia uutta.

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää Päivi Pyörälältä (050 5591677 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Päivi on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse keskiviikkona 11.12 klo 15-16, tiistaina 17.12 klo 12-14 ja torstaina 2.1 klo 13-15. Hakea voit sähköisellä hakemuksella, viimeistään 9.1.2020 mennessä. Arvostamme kovasti, jos liität video-CV:n osaksi hakemustasi. Haethan pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.