(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö palvelumuotoiluryhmään
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Haussa Palvelumuotoilu-ryhmän ryhmäpäällikkö Kelan uuteen IT-palvelukeskukseen.

Kelan 1.4. aloittavaan IT-palvelukeskukseen perustetaan uusi ryhmä, joka tulee vastaamaan palvelumuotoilu- ja design-palveluista Kelan digitaalisten palveluiden osalta. Etsimme nyt ryhmää vetämään kunnianhimoista palvelumuotoilun konkaria, tehtävänään luoda ryhmästä asiakaslähtöisen palvelukehityksen edelläkävijä koko julkishallinnolle.

Tulet vastaamaan uuden ryhmän perustamisesta, palveluiden tuotteistamisesta ja sisäisestä myynnistä Palvelukeskuksen asiakkaille. Toimit kymmenhenkisen ryhmän esimiehenä ja vastaat heidän osaamisen kehittymisestä. Osallistut itsekin valikoituihin asiakasprojekteihin seniorimuotoilijan roolissa, mutta ensisijainen vastuusi on rakentaa ryhmästä ja sen palveluista kasvava ja menestyvä kokonaisuus.

Tarjolla on todellinen unelmapaikka. Ryhmä on uusi, joten pääset aloittamaan tyhjältä pöydältä. Se koostuu kokeneista tekijöistä, joilla on taustaa palvelumuotoilun lisäksi mm. UX-suunnittelusta ja käytettävyystestauksesta. Saat kiinnostavan työmaan sekä paljon valtaa ja vastuuta ryhmän tavoitteisiin pääsemiseksi.

Esimiehenä johtamistyylisi on valmentava, palveleva ja motivoiva. Mahdollistat ryhmäsi tehokkaan työskentelyn sekä potentiaalin ja tavoitteiden saavuttamisen huomioiden myös asiantuntijoiden yksilölliset tarpeet. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja fasilitointitaidot. Ratkot ristiriitatilanteita raken­tavasti ja toimit tarvittaessa jämäkästi. Hallitset hyvin ketteryyden periaatteet. Haluat uudis­taa toimintatapoja ja olet itsekin innokas oppimaan uutta. 

Tehtävässä korostuu palvelumuotoilun osaaminen ja kokemus. Tahto ja innostus palvella asiakasta näkyy päivittäisessä työskentelyssäsi.

Tässä sinulle huikea mahdollisuus kehittää työlläsi Suomen käytetyimpiä ja merkityksellisimpiä julkisia palveluita, jotka koskettavat kaikkia suomalaisia. Saat hyvät kehittymismahdollisuudet ja osaavien IT -ammattilaisten verkoston tuen. Käy­tössäsi on ison organisaation monipuoliset tukipalvelut. Työpaikka sijaitsee Helsingissä. Palkka määräytyy Kelan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja antaa Jukka Helin, jukka.helin@kela.fi, puh. 041 541 1866.

  • viimeinen hakupäivä 17.2.2019
  • viitekoodi U0219-092

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.