(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö / Pääsuunnittelija
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Vahvistamme organisaatiota ja etsimme Järvenpäähän paperin jälkikäsittelykoneiden suunnitteluun ryhmäpäällikköä / pääsuunnittelijaa.

Sinulla on suunnittelukokemusta vaativien mekaanisten laitteiden suunnittelusta ja mielellään aiempaa näyttöä ryhmäpäällikön tai pääsuunnittelijan tehtävästä. Olet omalta osaltasi vastuussa projektien mekaanisesta suunnittelusta ryhmäpäällikön tai pääsuunnittelijan roolissa, ja työpanoksellasi huolehdit siitä, että projektit valmistuvat laadukkaasti ja kustannustehokkaasti aikataulujen puitteissa. Ryhmäpäällikkö / pääsuunnittelija toimii myös ryhmän työtä organisoivana, johtavana ja ohjaavana henkilönä. Toimit myös suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä omalla osaamisalueellasi. Tehtävään kuuluu myös yhteistyö valmistuksen, hankinnan ja suunnittelun muiden osa-alueiden kanssa.

Odotamme sinulta:
- soveltuvaa teknistä koulutusta (Ins./DI)
- vahvaa suunnittelu- ja valmistusteknistä osaamista paperin jälkikäsittelykoneista
- Catia V5 / V6 osaamista
- organisointikykyä
- hyvää englannin ja suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon sekä toimimaan osana projektiryhmää
- hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Meillä pääset työskentelemään huippuammattilaisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 19.1.2020 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.