(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö NRC Finland Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019Työn kuvaus:
  NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.
 
NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.
 
 
Etsimme NRC Group Finland Oy:lle henkilöä tehtävään
 
 
RYHMÄPÄÄLLIKKÖ
 
 
Vastaamaan kiskoliikenteen Turvalaiteryhmän liiketoiminnasta, aiemman Ryhmäpäällikön siirtyessä yrityksen sisällä muihin tehtäviin. NRC Group Finland Oy:n Turvalaitetekniikan palvelut kattavat kaikki rautatien turvalaitteisiin liittyvät suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, kuten raiteistojen turvalaitesuunnittelun, rautateiden tasoristeysten turvalaitesuunnittelun, turvalaitteiden käyttöönotto- ja tarkastuspalvelut, turvalaitejärjestelmien muutossuunnittelun sekä junien kulunvalvontajärjestelmään liittyvät suunnittelu- ja käyttöönottopalvelut. Ryhmäpäällikön pääasiallinen työskentelypaikka on Helsingissä NRC:n pääkonttorilla, mutta matkustuspäiviä kertyy muutamia kymmeniä päiviä vuodessa, lähinnä Suomen alueella.
 
Ryhmäpäällikkö vastaa asiakastyöstä; hän neuvottelee asiakkaiden kanssa heidän hankinnoistaan ja on näin ollen varmistamassa Turvalaiteryhmän tulevaa työkantaa. Lisämyynnin tekeminen ja mahdollisuuksien tunnistaminen on siis tärkeässä roolissa. Ryhmäpäällikkö toimii myös esimiehenä 25:n hengen asiantuntijatiimille. Tiimin järkevä resursointi ja jatkuva ryhmän kehittäminen varmistavat projektien onnistumisen. Ryhmäpäällikkö osallistuu myös uusien osaajien rekrytointiin. Työssä käytetään apuna nykyaikaisimpia ohjelmistoja.
 
Etsimme tehtävään tavoitteellista ja määrätietoista henkilöä, joka nauttii sekä myynnillisestä roolista, että myös esimiehen tehtävistä. Sopiva henkilö tehtävään on ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, jolla on toimeen tarttuva ja uudistushaluinen asenne. Ryhmäpäälliköltä odotetaan niin teknistä kuin kaupallistakin ymmärrystä, ja vähintään AMK- tasoista tutkintoa. Suomen kielen osaamisen lisäksi englannin ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. 
 
Kokemus kiskoliikenteen tai teollisuuden toimitusprojekteista katsotaan suureksi eduksi tehtävään. Kokemuksesta esimiestyöstä ja julkisista hankinnoista on myös suurta hyötyä.  
 
NRC Group Finland Oy toteuttaa tämän rekrytoinnin yhdessä Adeccon Finland Oy:n kanssa, ja valittu henkilö tulee työllistymään suoraan NRC:n palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.
 
Tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden lisäksi monipuolisen ja haasteita tarjoavan tehtäväkentän vastuineen nopeasti kehittyvän suunnittelutoiminnan parissa, nykyaikaiset työmenetelmät, monialaisten asiantuntijoiden tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden edetä aina haastavampiin tehtäviin isossa organisaatiossa. Panostamme ammatilliseen kehittymiseesi ja huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa HR- konsultti Juhani Äikäs, juhani.aikas@adecco.fi, 0406634711.
 
Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.3.2019 mennessä hakulinkin kautta, Adeccon sivuilla www.adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Ryhmäpäällikkö


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Juhani Äikäs, 0406634711


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO