(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö, Millog Oy Riihimäki
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

TVJ (tiedostelu-valvonta-johtaminen) -toimialan asiantuntijajoukkomme kaipaa vahvistusta – tule meille

RYHMÄPÄÄLLIKÖKSI

sähkömekaniikkaosastolle Riihimäelle. Johdat noin kahdenkymmenen hengen tuotantoryhmää, jonka tehtäviin kuuluu laaja-alaisesti mekaniikka-, sähkö- ja tietoliikennealan valmistus- ja asennustyöt. Ryhmän päivittäisen työn johtamisen sekä tuotannon työedellytysten ja työturvallisen toiminnan mahdollistamisen lisäksi vastaat toiminnan ja laadun kehittämisestä. Raportoit tehtävässäsi osastopäällikölle.


Olisitko etsimämme henkilö? 

Tehtävässä menestymistä tukee teknisen alan koulutustausta (esim. insinööri, AMK/muu vastaava tutkinto). Kokemus aiemmista työnjohdollisista tehtävistä tuotantoympäristössä, ymmärrys tuotannon sujuvuuteen vaikuttavista tekijöistä ja hyvät henkilöstöjohtamisen taidot antavat sinulle erinomaisen pohjan tehtävään. 

Toimintatavoiltasi olet jämäkkä ja reilu sekä arvostat työturvallisuuteen ja laatuun liittyviä seikkoja. Tehtävässä tulet tarvitsemaan myös hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä työskentelet aktiivisessa yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.  

Hyvät tietotekniset valmiudet ja LEAN-menetelmien tuntemus ovat edellytys ja kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä, kuten SAP:sta katsotaan eduksesi. Lisäksi tehtävässä toimiminen edellyttää englannin kielen perustason osaamista sekä satunnaista matkustusvalmiutta Suomessa. 


Millogilla töissä?

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä merkityksellisen ja vastuullisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. Tehtäväkenttäsi on monipuolinen, asiakasläheinen ja teknisesti mielenkiintoinen. Menestymistäsi edesauttaa osaava tiimi ja hyvä perehdytys sekä innostava ja kehittyvä organisaatio.

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Mietitkö voisiko Millog olla sinun paikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä. 


Hakeminen & lisätiedot

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää yksikönjohtaja Hanna-Leena Islanderilta, puh 040 749 0642 / etunimi.sukunimi@millog.fi  

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 21.9.2020 mennessä osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/ 


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi