(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö, Millog Oy Riihimäki
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Haemme Riihimäelle TVJ -toimialalle ohjusryhmään

RYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ.

Johdat noin kahdenkymmenen hengen ryhmää, jonka tehtäviin kuuluu laaja-alaisesti erilaisten ilmatorjuntaohjusjärjestelmien kunnossapito- ja asiantuntijatyöt. Tehtäviisi kuuluu esimiestyön lisäksi toiminnan ja laadun kehittäminen. Raportoit tehtävässäsi osastopäällikölle.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vähintään amk-tasoista insinöörin koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä tuotantoympäristössä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja osallistut myös kunnossapidon vuosityösuunnitteluun.

Sinulla on reipas asenne, systemaattinen ajattelutapa, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Arvostamme monipuolista teollisuusalojen ja puolustusteollisuuden tuntemusta. Kokemus kunnossapidon tietojärjestelmien käytöstä (SAP) on eduksi. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä mielenkiintoisessa ja vakaassa toimintaympäristössä. Sinulla on hyvät mahdollisuudet hyödyntää ja kehittää
osaamistasi. 

Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Tehtävästä antaa lisätietoja osastopäällikkö Tapani Asikainen, puh. 040 315 7563. 

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.6.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.