(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö, miesten muoti
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Me haluamme olla asiakkaillemme miesten muodin ykkösvalinta. Jatkaen samalla Sokoksen jo nyt kannattavaa kasvua kehittyvässä markkinatilanteessa. Emme ole asettaneet rimaa aloituskorkeuteen vaan ryhmäpäällikkönämme pääset kirittämään meitä huippusuoritukseen muodin menestystarinaa rakentaessamme. Oletko siis innostava esimies ja näkemyksellinen myynnin johtaja? Entä innostutko itse verkkokaupan ja kivijalan yhdistävästä miesten muodin maailman kehittämisestä ja myynnistä? Katso siinä tapauksessa, minkälaisen uramahdollisuuden tämä rooli ja me sinulle tarjoamme!

Ryhmäpäällikkönämme saat vastuullesi miesten muodin myynnin ja kannattavuuden sekä tarjoomamme eri kanavissa. Vastaat myös toimittajayhteistyöstä, asiakastyytyväisyydestämme sekä luonnollisesti toimintamme kehittämisestä. Tätä kaikkea et toki tee yksin vaan organisaatiomme tuella ja mahdollistamalla myös oman tiimisi onnistumisen.

Emme ota asiakkaidemme luottamusta itsestäänselvyytenä, vaan teemme paljon työtä ansaitaksemme sen. Tämä näkyy erityisesti sinun tehtävässäsi. Konkreettisesti työtäsi voisi kuvata vielä seuraavasti:

  • Pidät meidät oikealla suunnalla: miten asiakkaat, trendit, kaupankäynti ja brändit kehittyvät nyt ja tulevaisuudessa – ja miten meidän tulee toimia ollaksemme paras
  • Muodostat ja toteutat merkkikokonaisuutemme, kampanjat sekä kohdeasiakkaalle suunnatun viestinnän
  • Teet läheistä yhteistyötä sekä ohjaat ja kehität tavaratalojen toimintaa yhdessä myyntikenttämme kanssa
  • Johdat ja kehität yhteistyötä brändien ja kumppaneidemme kanssa kokonaisvaltaisesti – neuvotellen sekä kaupallisia ja muita toimenpiteitä toteuttaen
  • Johdat määrätietoisesti omalla esimerkilläsi omaa tiimiäsi. Olet kannustava ja inspiroiva esimies ja työkaveri tiimillesi sekä kollegoillesi
  • Osallistut myös koko liiketoimintamme kehittämiseen muun muassa uusia konsepteja, liiketoimintamalleja ja prosessiuudistuksia toteuttaessamme

Olemme avanneet kolmen viime vuoden aikana kaksi uutta Sokosta ja yksi uusi avautuu vielä tänä vuonna. Olemme myös uudistaneet lähes kaikki Sokokset, ja kehitämme verkkokauppaa sekä asiakaskokemustamme useiden hankkeiden kautta. Tämä on mielestämme kiehtova hetki hypätä mukaan matkaamme.

Ainutlaatuinen tilaisuus sanoisimme!

Olisi melkoinen latteus todeta vain, että tässä tehtävässä saat näköalan kiehtovaan miesten muodin maailmaan – mittaluokassa, joka on ainutlaatuinen Suomessa. Tulet nimittäin viemään Sokosta ja miesten muodin toimialaa Suomessa uudelle tasolle. Verkkokaupan kasvu, trendien muutokset, kivijalkakaupan rooli, digitalisaatio, kilpailukentän muutos, asiakkaiden odotukset – maailma ympärillämme muuttuu ja on murroksessa. Emmekä me ole sivustaseuraaja, vaan johdamme jatkossakin muutosta Suomessa varmistaaksemme kannattavan kasvumme. Tähän kaikkeen pääset mukaan – etkä vain osallistumaan vaan aktiivisesti johtamaan.

Tämä on sinulle myös näytön paikka. Saat paljon vastuuta mutta myös vapautta ja kaiken tukemme onnistuaksesi. Tiimisi odottaa sinulta paljon mutta saat todella sitoutuneen ja ammattitaitoisen joukon avuksesi. Meillä on tähtäin pitkällä edessämme, emme siis toimi säästöliekillä tai maksimoi tulosta lyhyellä tähtäimellä. Me investoimme; panostamme uudistumiseen ja uuden luomiseen.

Entä sitten oma kehittymisesi? Tämä on tilaisuutesi luotsata Sokoksen miesten muoti asiakkaiden mielestä parhaaksi - kannattavasti ja syventäen omaa osaamistasi muoti- ja tavaratalokaupan ammattilaisena. Onnistumisemme ja monimuotoiset haasteet kirittävät sinua edelleen parhaimpaasi. Eikä voi unohtaa sitä, että me olemme muotikaupassa Suomen yksi johtavia toimijoita. Paljon olemme siis tehneet oikein ja oppimme jaamme kanssasi.

Mitä mieltä olet? Haluaisitko tulla työkaveriksemme?

Mikäli olet tulos- ja tavoiteorientoitunut muoti-, tavaratalo- tai erikoisliikekaupan ammattilainen, tämä voisi olla sinulle sopiva tehtävä. Erityisesti, jos sinulla on kokemusta esimiestyöstä, valikoimatyöstä ja myynnin johtamisesta. Näistä kertyneitä taitoja nimittäin tarvitset menestyäksesi. Sinulla on myös tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja taidat viestinnän sujuvasti englanniksi.

Onnistuminen vaatii sinulta kokemuksen lisäksi myös näkemystä – tuothan meille osaamista ja kokemusta, jota meillä ei välttämättä vielä ole. Uskallat myös astua uuteen ja osaat viedä asiat päätökseen. Työskentelyotteeltasi olet kannustava ja toiset huomioiva. Vaikuttava viestintä ja toisten puolellesi saaminen on sinulle luontaista. Toisaalta et pelkää epäonnistua ja siedät epätäydellisyyttä. Sekin on mielestämme tärkeää.

Kuulostiko sinun seuraavalta työtehtävältäsi?

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Hans kertoo mielellään kanssasi tästä tehtävästä, meillä työskentelystä tai tehtävän tavoitteista. Hänet tavoitat parhaiten 20.5. ja 27.5. klo 9:30-11 numerosta 040 5544736 tai sähköpostitse hans.backstrom@sok.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 3.6.2019 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, johon panostamme sen vaatiman ajan. Niinpä käymme hakemuksia läpi sekä tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.