Ryhmäpäällikkö Materiaalinhallinta HUS Logistiikka
HUS

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. Kehitämme toimintaamme Lean-menetelmin ja tähtäämme hyvään laatuun ja asiakaspalveluun.

Etsimme nyt materiaalinhallinnan vastuualueelle ryhmäpäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 15.12.2020 alkaen.

Ryhmäpäällikkönä luotsaat yhtä materiaalinhallinnan kolmesta tiimistä, joka huolehtii omien tuoteryhmien osalta valikoimanhallinnasta, kilpailutettujen sopimusten käyttöönotosta ja niiden ylläpidosta sopimusaikana sekä ostotilauksista ja toimitusten valvonnasta. Työtehtävä sisältää merkittävästi yhteistyötä materiaalintoimittajien, asiakkaiden ja muiden HUS Logistiikan yksiköiden kanssa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan yhdessä Suomen suurimmista julkisista hankintayksiköistä. Pääset kehittämään taitojasi HUS Logistiikan ammattilaisten rinnalla sekä tutustumaan laajaan ja monipuoliseen terveydenhuollon kenttään. Vastuullisuus on yksi kehittämisalueistamme.

Sinulle on jo karttunut kokemusta hankinnan, materiaalinhallinnan, oston tai tilaus-toimitusketjun esimiestehtävistä ja olet esimiehenä valmentava. Tulet toimeen myös englannin kielellä. Lisäksi sinulla on hyvät tietojärjestelmätaidot (erityisesti MS Excel). Olet myös suorittanut korkeakoulututkinnon.

Toivomme että sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvä ongelmanratkaisukyky. Arvostamme kykyä omaksua nopeasti uutta. Toivomme sinulta myös tarkkuutta sekä paineensietokykyä. Eduksi katsomme sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemuksen.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Jätäthän hakemuksesi ja cv:n palkkatoivomuksineen hakuajan loppuun mennessä sähköisen järjestelmämme kautta.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 15.12.2020  
Ensisijainen sijainti: Vantaa-HUS-Logistiikkakeskus
Organisaatio: 7602 Logistiikkapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Tiedustelut materiaalipäällikkö Harri Hartikka puh. 040 355 3728, 11.11.2020 klo 10-11.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot