(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö / Marine Consultancy & LCS
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Marine & Offshore -yksikköömme Turun toimistoon Ryhmäpäällikköä vetämään noin 15 hengen Marine Consultancy & LCS -suunnitteluryhmäämme. Toteutamme esi-, perus- ja toteutussuunnitteluhankkeita pääasiassa telakoille ja varustamoille yli 20 vuoden kokemuksella. Suunnittelutyökaluina käytämme eri laskenta- ja suunnitteluohjelmistoja tehtävän tarpeiden mukaisesti.

Ryhmäpäällikön tehtäviin kuuluu muun muassa:

  • projektimyynti ja markkinointi, sekä asiakastyö yleisesti
  • henkilöstön johtaminen
  • projektien valvonta ja tarvittaessa projektipäällikkönä toimiminen
  • mahdolliset asiantuntijatehtävät omasta työtaustasta riippuen

Olet koulutukseltasi DI tai insinööri ja sinulla on useamman vuoden kokemus teollisuuden tai suunnittelutoimistojen vastaavasta toiminnasta. Sinulla on syvällinen tekninen kompetenssiosaaminen ja kokemus alalta, joten pystyt toimimaan myös pääsuunnittelijana tai projektipäällikkönä, sillä projektityöskentelyyn osallistuminen on oleellinen osa tehtävää. Omaat projektinvetokokemusta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyvyn johtaa ja motivoida alaisiasi. Tulet hyvin toimeen suomen ja englannin kielellä ja kykenet joustavasti mukautumaan erilaisiin toimintaympäristöihin. Olet valmis matkustamaan ja toimit sujuvasti myös asiakasrajapinnassa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 20.7.2018 mennessä osoitteessa www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antavat Jari Lausmaa (6.7.2018 asti), puh. 040 754 2093 / jari.lausmaa@elomatic.com ja Marja Salenius-Ranki (13.7.2018 asti) puh.050 308 9145 / marja.salenius-ranki@elomatic.com