(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö koneistosuunnitteluun
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt suunnittelijoiden ja reitittäjien

RYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

koneistosuunnitteluun. 


Tehtäviisi kuuluu

Toimit suunnittelijoiden ja 3D-reitittäjien esimiehenä. Teet suunnittelu- sekä reititystyön ohjeistusta ja ohjeiden päivitystyötä, tuet suunnittelijoita ja osallistut myös prosessin kouluttamiseen uusille suunnittelijoille. 

Lisäksi osallistut suunnittelijoiden työn kehittämiseen ja varmistat joustavan ja ketterän suunnitteluorganisaation toimivuuden. Teet resurssisuunnitelmat yhdessä osastopäällikön kanssa.


Toivomme hakijalta

Olet koulutukseltasi kone-, koneautomaatio- tai laivanrakennusinsinööri tai DI, ja puhut suomen kielen lisäksi sujuvasti englantia. Olet työssäsi järjestelmällinen,  tiimihenkinen, joustava ja paineensietokykyinen. Sinulla on myös hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Toivomme, että sinulla olisi jo työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä laivanrakennus- ja laivansuunnitteluprosessin tuntemusta, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa. MS Office ja AutoCAD –osaaminen sekä Cadmatic–ohjelmiston tuntemus on eduksi. Tehtävä vaatii myös satunnaista matkustusvalmiutta.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Nykyaikaisten matkustaja-aluksien lukuisat monimutkaiset järjestelmät takaavat, että vastuu ja vaikutusmahdollisuudet sisältyvät kyseiseen tehtävään.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Jari Yli-Tolppa
Koneistosuunnittelun osastopäällikkö
040 5815014 (soittoaika arkisin klo 12.30-13.30)
jari.yli-tolppa@meyerturku.fi