(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö ja/tai Projektipäällikkö laivasähköryhmään
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Automation ja Electrification - yksikköömme Turun ja Espoon toimistoillemme

Ryhmäpäällikköä ja/tai Projektipäällikköä laivasähköryhmään
(Design manager / Project manager)

kotimaisten sekä ulkomaisten kohteiden laivasähkösuunnittelun esimiestehtäviin, myynti- ja tarjoustyöhön sekä projektinhallinta- ja asiakasrajapintatehtäviin. Työtehtävät sisältävät luonnos- ja konseptisuunnittelua, perussuunnittelua (PES), valmistussuunnittelua (VAS) ja projektinhoitoa sekä valvontatehtäviä kohteissa.

Toimimme sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat viidellä paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella sekä Jyväskylässä ja Oulussa.

Sinulla on vahva tekninen osaaminen ja pitkä työkokemus alalta. Pystyt toimimaan tarvittaessa myös pääsuunnittelijana tai projektipäällikkönä, sillä projektityöskentelyyn osallistuminen on osa tehtävää. Sinulla on useamman vuoden kokemus esimiestyöskentelystä linjaorganisaation tai projektiorganisaation tehtävissä, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky johtaa ja motivoida.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK tai Ins. AMK.) ja erityisesti sähkö-, automaatio- ja tietotekniikan sekä yleisesti laiva- ja konesähköistyksen tuntemusta. Tehtävien menestyksellinen hoito vaatii lisäksi kattavaa työkokemusta alalta, sovelluskehitys- ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta sekä matkustusvalmiutta koti- ja ulkomailla. Tarvitset tehtävissä myös neuvottelutaitoa ja kommunikointikykyä sekä valmiutta työskennellä erilaisissa toimintaympäristöissä. Suomen sekä englannin kielen taito ovat välttämättömiä, ruotsin ja saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi 12.8.2018 mennessä CV:n kanssa rekrytointisivujemme kautta osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävistä antaa yksikönjohtaja Jari Åberg, puhelin +358 50 401 5559, sähköposti jari.aberg@elomatic.com.