(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö. IT-palvelut
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Kela IT-palvelujen IT-tietoyksikössä työskentelee tiedon varastoinnin ja jalostuksen sekä tiedonvälityksen asiantuntijat. Palveluissamme kehitämme tiedon varastoinnin ja -välityksen ratkaisuja ja sovelluksia sekä muita tietosisältöjen jalostamiseen ja hyödyntämiseen liittyviä palveluja yhteistyössä Kelan muiden toimintojen kanssa. Haluamme tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin ketterien periaatteiden mukaisesti toimien.

 

Haemme nyt valmentavaa esimiestä (ryhmäpäällikkö) IT-palvelujen IT-tietoyksikköön kansainväliseen tiedonvälitysryhmään.

 

Tehtävässäsi toimit ketteriin tiimeihin kuuluvien asiantuntijoiden valmentavana esimiehenä. Johtamistyylisi on valmentava ja palveleva. Mahdollistat osaltasi tehokkaan työskentelyn ja asiantuntijoiden potentiaalin kokonaisvaltaisen hyödyntämisen huomioiden asiantuntijoiden yksilölliset tarpeet. Toimit suunnannäyttäjänä ja merkityksen luojana yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Raportoit roolissasi yksikön päällikölle ja kuulut IT-tietoyksikön johtotiimiin ja IT-palvelujen esimiesverkostoon.

 

Vastaat muun muassa ryhmäsi

  • valmentamisesta ja tukemisesta uuden ketterän toimintatavan haltuunotossa
  • henkilöstön osaamisen kehittämisestä ja kyvykkyyksien tehokkaasta hyödyntämistä strategian ja tavoitteiden mukaisesti. 
  • henkilöstön perehdyttämisestä, osaamisen kehittämisestä ja urasuunnittelusta
  • yksilöiden työhyvinvoinnin, työilmapiirin ja suorituksen johtamisesta
  • työsuhdeasioiden hoitamisesta
  • rekrytoinneista

 

Odotamme sinulta kannustavaa ja motivoivaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja fasilitointitaitoja. Ratkot ristiriitatilanteita rakentavasti ja toimit tarvittaessa jämäkästi. Hallitset hyvin ketteryyden periaatteet. Haluat uudistaa toimintatapoja ja olet itsekin innokas oppimaan uutta. Katsomme eduksi kokemuksen esimiestyöstä ja IT-palvelujen tuottamisesta.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden vaikuttaa Kelan IT-palvelujen toimintaan ja toimintatapojen muutokseen. Pääset mukaan viemään käytäntöön uusia toimintamalleja ja tekemisen tapoja. Takaamme lisäksi hyvät kehittymismahdollisuudet ja osaavien IT-ammattilaisten verkoston tuen. Työhyvinvointiasi meillä tukee kattava työterveyssopimus, lounasetu sekä tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin.

 

Tehtävä edellyttää perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

 

Työpaikka sijaitsee Helsingissä tai Jyväskylässä.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja antaa Seppo Ruusukivi, seppo.ruusukivi@kela.fi

 

Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi 31.10.2020 mennessä. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja hakukirje palkkatoivomuksineen. Saat onnistuneesta hakemuksesta vahvistuksen sähköpostiisi.