(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö (Group Manager)
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Ryhmäpäällikkö, Siemens Smart Infrastructure- Oulu

Haemme nyt Ryhmäpäällikköä vastaamaan aluekonttorin toteutusresursseista ja palvelusopimuksista Smart Infrastructure- liiketoimintaamme Pohjois-Suomeen. 

”Siemens Smart Infrastructure yhdistää energiajärjestelmät, kiinteistöt ja teollisuuden älykkääksi kokonaisuudeksi, joka lisää merkittävästi tehokkuutta, ympäristöystävällisyyttä ja elämänlaatua.  Autamme asiakkaita menestymään, yhteisöjä kehittymään ja planeettaamme säilymään tuleville sukupolville. Luomme ympäristöjä, joissa voidaan hyvin.”

 

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueesi?

Ryhmäpäällikkönä vastaat paloturvallisuuteen ja rakennusautomatioon liittyvien projektien toteutusresursseista ja palvelusopimuksista. Työtehtäviisi kuuluu aluekonttorille ja/tai projekteille annettujen resurssivaatimusten toteuttaminen, huoltosopimushallinta ja tulosvastuu Pohjois-Suomen alueesta. Lisäksi vastaat yhdessä projektipäälliköiden kanssa huoltotoimenpiteiden asiakastyytyväisyyden ylläpidosta. 

Tulet toimimaan esimiehenä Pohjois-Suomen järjestelmäasiantuntijoille ja huolehdit tiimin työhyvinvoinnista, työturvallisuudesta ja työympäristöstä. 

Tässä tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, insinöörien, projektipäälliköiden ja myyntiorganisaation kanssa. 

 

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa esimieskokemusta ja talotekniikan/rakennusautomaation tai rakennusalan vahvaa tuntemusta. Eduksi katsotaan, jos sinulla on LVI- tai sähköalan peruskoulutus. Olet tottunut työskentelemään eri sidosryhmien kanssa ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 

Sinulla on hyvät tiimityötaidot, asiakaskeskeinen asenne ja aktiivinen ote työhön. Vaikka töitä tehdäänkin suurella ammattitaidolla ja sitoutumisella, rempseä huumori sekä positiivinen ilmapiiri kuuluvat päivittäiseen työntekoon!

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kehittyvän teknologian parissa sekä mahdollisuuden päästä kehittämään talotekniikan liiketoimintaa Pohjois-Suomen alueella. Meillä pääset työskentelemään merkittävien asiakasprojektien parissa yhdessä asiantuntevan tiimin ja organisaation kanssa. 

Työnantajana Siemens tarjoaa sinulle kattavat työsuhde-edut sekä joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Meille työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on tärkeää.  

 

Yhteystiedot 

Kiinnostuitko? Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, lisätietoja antaa mielellään Lotta Lehmusvuori, Talent Acquisition, +46 70 728 1380.

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2020 mennessä.