Ryhmäpäällikkö, geosuunnitteluyksikkö, Tampere tai Oulu
Destia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme ryhmäpäällikköä geosuunnitteluyksikköön Tampereelle tai Ouluun.

Mitä tarjoamme       

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Tässä kasvumatkassa tarvitsemme mukaan joukkoomme kokeneita asiantuntijoita, jotka saavat toteuttaa omalla aktiivisella toiminnallaan uudenaikaisia toimintatapoja sekä korostaa kestävän kehityksen merkitystä eri suunnitteluhankkeissa.

Ryhmäpäällikkönä pääset hyödyntämään osaamistasi sekä kehittämään geosuunnittelua ainutlaatuisen monipuolisessa toimintaympäristössä, jossa Destia työllistää 170 asiantuntijaa omissa kehitys- ja rakennushankkeissa, valtion ja kuntien konsulttitoimeksiannoissa sekä allianssiryhmittymissä, joista esimerkkinä on juuri käynnistynyt Kalasatamasta Pasilaan -hanke.

Ydintehtäväsi ryhmäpäällikkönä on vastata geosuunnittelun työnohjaamisesta, työnhankinnasta ja tarjoustoiminnasta. Johtamislupauksemme mukaisesti, toimit esimiehenä oman tiimisi kahdeksalle asiantuntijalle Tampereella sekä Oulussa. Asiantuntijatiimisi, huippuporukka koostuu itseohjautuvista ammattilaisista, jotka tekevät työtään yhdessä toisiaan tukien sekä yhteistyötä yli toimipisterajojen. Ryhmäpäällikkönä tehtävääsi kuuluu myös yhdessä asiantuntijoidesi kanssa huolehtia geosuunnittelupalveluiden korkean tason ylläpitämisestä sekä kehittämisestä vastaamaan strategian ja yksikön tavoitteita tulevaisuudessa, muun muassa ST ja STk-hankkeissa.

Toimit myös itse asiakasrajapinnassa joko asiantuntijan tai projektipäällikön roolissa suunnittelutyössä, joka antaa sinulle parhaan käytännön mahdollisuuden myös itse kehittämistoimenpiteille.

Yhdessä geosuunnittelun yksikön päällikön ja Vantaan ryhmäpäällikön kanssa olet mukana strategian ja prosessien kehittämisessä sekä niiden jalkauttamisessa liiketoimintaamme, jossa työskentelee yhteensä yli 20 henkilöä. Raportoit tehtävässäsi suoraan yksikön päällikölle.

Destialla pääset aidosti vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja siksi lopullinen tehtävän sisältö määritellään tarkemmin sinun erityisosaamisesi sekä uratoiveidesi perusteella. Kiinteän työpisteesi sijainti on sovittavissa Destian eri toimipisteiden mukaisesti, mutta työsi kannalta parhain vaihtoehto voisi olla esimerkiksi Tampereella tai Oulussa.

Työsuhde on vakituinen ja työt on mahdollista aloittaa heti sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI), vähintään viiden vuoden työkokemusta projektien hallinnasta. Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet yhteistyössä olevan voimaa. Tueksesi tehtäväsi ansiokkaaseen hoitamiseen saat tietenkin koko Destian osaavan henkilöstön.

Arvostamme erityisesti asennetta tarttua asioihin, huolehtia tehtävät suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun sekä positiivista otetta. Eduksi katsomme aikaisemman esimieskokemuksen sekä FISE -pätevyydet.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään rekrytoiva esimies ja yksikön päällikkö Antti Ikonen, 040 835 7023 tai antti.ikonen@destia.fi

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Työsuhde-edut

 • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
 • Kattava työterveyshuolto
 • Henkilöstöetuohjelma
 • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
 • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Hatanpään valtatie 30

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1394161
 • Tehtäväalue: Rakennusala
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Tampere Tai Oulu