(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö, Etuuspalvelut lakiyksikkö
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Haemme Kelan etuuspalveluiden lakiyksikköön vakituiseen työsuhteeseen ryhmäpäällikköä ensisijaisesti Helsinkiin. Tarjolla on haastava, monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtävä kehittyvässä työympäristössä.


Kelan etuuspalvelujen lakiyksikön etuushankinta- ja sopimushallintaryhmä vastaa Kelan etuuksiin liittyvien hankintojen valmistelusta ja sopimuksenhallinnasta. Etuushankinta- ja sopimushallintaryhmä tekee tiivistä yhteistyötä etuuksien hankinnoista vastaavien etuusryhmien ja Kelan hankinnoista vastaavan hankintapalveluryhmän kanssa. Ryhmän tehtäviin kuuluu etuuksiin liittyvien hankintojen ja sopimusten valmistelu, sopimusmuutosten toteuttaminen, sopimusneuvotteluihin osallistuminen ja juridisen tuen antaminen.


Ryhmäpäällikkönä tehtäviisi kuuluu asiantuntijoiden esimiehenä toimiminen sekä ryhmän vastuulle kuuluvien tehtävien johtaminen. Toimit myös asiantuntijana ryhmän vastuulle kuuluvissa tehtävissä.

 

Saattaisit olla sopiva henkilö tehtävään, jos tunnistat itsesi näistä:

 

-    Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto.
-    Osaamista ja kokemusta julkisista hankinnoista.
-    Sinulla on kokemusta asiantuntijatyön johtamisesta.
-    Olet työskentelytavoiltasi positiivinen, yhteistyökykyinen ja joustava.

 

Työ edellyttää valmiuksia Kelan etuuksiin liittyvien hankintamenettelyjen ja sopimuksenhallinnan kehittämiseen, itsenäistä työotetta ja erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. 
Tehtävä on uusi ja ryhmäpäällikkö sijoittuu lakiyksikössä 1.9.2020 perustettavaan etuushankinta- ja sopimushallintaryhmään. 


Me tarjoamme sinulle


-    erinomaiset työterveyspalvelut sekä hammashoidon
-    lounasedun sekä tukea liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin
-    kattavan perehdytyksen ja ajanmukaiset työvälineet
-    kehittyvän työympäristön


Voit esittää oman palkkatoiveen.


Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 9.8.2020 mennessä www.kela.fi/rekrytoi. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. 
Lisätietoja antavat lakiyksikön päällikkö Mia Helle puh. 040 350 6301 tai osaamis-keskuksen päällikkö Mikko Toivanen, puh. 040 124 4955.