(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö energiatehokkuuspalveluihin
Assemblin Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Assemblin Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen vastuuntuntoista ja oma-aloitteista ryhmäpäällikköä vastaamaan kiinteistöjen etäkäyttötiimin toiminnoista.

Ryhmäpäällikkönä toimit energiamanagereiden esimiehenä ja vastaat kiinteistöjen etäkäytön palveluiden kehittämisestä ja energiatehokkuuden varmistamisesta sekä päivittäisestä toiminnan sujuvuudesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu päivittäisen työn suunnittelu ja johtaminen, henkilöstön kehittäminen ja motivointi, asiakaspalvelun jatkuva kehittäminen sekä kuulut Energiayksikön johtoryhmään. Työ on itsenäistä ja vaatii hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja ja työnjoustoa.

Odotamme sinulta, kokemusta esimiestehtävistä, positiivista asennetta, hyviä priorisointi- ja organisointitaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Olet myös valmis kehittämään omaa osaamistasi. Lisäksi sinulla tulee olla soveltuva tekninen koulutus ja taloteknistenprosessien tuntemus.

Isona plussana on rakennusautomaatiojärjestelmien tuntemus ja englanninkielen taito.

Tarjoamme sinulle monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi kasvavan ja kehittyvän yrityksen tarjoamat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden vaikuttaa etäkäyttötiimin tulevaisuuteen. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja;

Isto Hietanen, Puh. 050 469 5495, isto.hietanen@assemblin.fi