(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö DNA:lle
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018

Oletko etsimässä uusia mahdollisuuksia ja haluaisit toimia esimiehenä tietoliikenteen ja tietoturvan ammattilaisille? Tule ryhmäpäälliköksi meille ja tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin menestyvässä yrityksessä, joka arvostaa ammattitaitoasi ja panostaa kehittymiseesi.

Haemme ryhmäpäällikköä Palveluoperointi -yksikköömme. Tässä tehtävässä johdat tietoliikenteen ja tietoturvan huippuammattilaisista koostuvaa tiimiä ja tärkein tehtäväsi on oman tiimisi tukeminen ja valmentaminen.

Toimitamme ja tuotamme päivittäin haastavia tietoliikenne- ja tietoturvapalveluja. Meille on yrityksenä tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Meille on hyvin tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

Teemme DNA:lla töitä mutkattomasti ja rohkaisemme sinua tekemään päätöksiä. Panostamme vahvasti osaamisen kehittämiseen ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan ja oman osaamisen sertifiointiin.

Olet meille ihanteellinen hakija, kun sinulla on korkeakoulututkinto ja olet työskennellyt tietoliikenne- tai IT-palvelujen projektinjohto- tai esimiestehtävissä. Esimiestyön lisäksi olet innokas perehtymään palveluiden taustalla oleviin teknologioihin.

Pystyt toimimaan ja kommunikoimaan haastavissakin asiakastilanteissa rauhallisesti ja selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisesti. Hyvä englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön, kuten myös kyky hallita laajoja kokonaisuuksia ja useita tehtäviä samanaikaisesti. Työskentelyasenteesi on palveluhenkinen ja kykenet toimimaan oma-aloitteisesti, huolellisesti ja vastuullisesti.

Meillä saat työskennellä parhailla työkaluilla ja laajasti eri teknologioiden parissa. Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylän DNA-talossa, jonka tarjoama nykyaikainen työympäristö on viihtyisä ja monimuotoinen.

Odotukset

Ryhmäpäällikkönä odotamme että:

• huolehdit palveluiden toimitukselle ja ylläpidolle asetetuista laatutavoitteista

• varmistat ja mahdollistat tiimisi korkealaatuisen työpanoksen

• vastaat tiimisi päivittäisestä esimiestyöstä

• vastaat tiimisi resursoinnista lyhyellä ja pitkällä aikavälillä

• kehität pitkäjänteisesti työn tuottavuutta yhdessä tiimin asiantuntijoiden kanssa

• edistät tehokkaasti useita samanaikaisia kehityshankkeita.

Miksi meillä DNA:lla viihdytään? Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylän DNA Talossa, jonka tarjoama nykyaikainen työympäristö on viihtyisä ja monimuotoinen. Haluamme aidosti olla erinomainen työpaikka ja tästä tunnustuksena olemme tänä vuonna Suomen parhaat työpaikat -listan sijalla 2. DNA:lle on myönnetty myös Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnus ensimmäisenä pörssiyhtiönä Suomessa.

Oletko etsimämme ryhmäpäällikkö? Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Haluaisimme kuulla sinusta ja kertoa tehtävästä lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 19.10.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jesse Heinonen, Consultant, IT Talent Acquisition, +358 50 441 8566 (pe 12.10 klo 10-12, ti 16.10 klo 14-16) tai sähköpostitse jesse.heinonen@barona.fi