(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö, datatoimitukset
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Oletko etsimässä uusia mahdollisuuksia ja haluaisit toimia esimiehenä yritystoimitusten ammattilaisille? Tule ryhmäpäälliköksi palvelutoimitus tiimiin DNA:lle! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin menestyvässä yrityksessä, joka arvostaa ammattitaitoasi ja panostaa kehittymiseesi.

Ryhmäpäällikön tärkeimpänä vastuuna on mahdollistaa tiimiläisten onnistuminen työssään sekä innostaa ja sparrata heitä saavuttamaan asetetut tavoitteet. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

Haemme motivoitunutta ja asiantuntevaa esimiestä, jolla on jo kokemusta sekä näkemystä lähiesimiestyöstä. Esimiehenä olet vahvasti ihmisiä osallistava, helposti lähestyttävä ja yhteistyötä rakentava. Panostamme DNA:lla vahvasti valmentavaan johtamiseen, joten kokemus valmentavasta esimiestyöstä katsotaan eduksi. Esimiestyön lisäksi tunnet myös palveluiden taustalla olevia teknologioita ja olet innokas oppimaan lisää.

Olet meille ihanteellinen hakija, kun sinulla on korkeakoulututkinto ja olet työskennellyt tietoliikenne- tai IT-palvelujen projektinjohto- tai esimiestehtävissä. Esimiestyön lisäksi asiakaskokemus ja asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi.

Työskentelyotteeltasi olet proaktiivinen, itsenäinen ja omaat erinomaiset organisointitaidot, jonka ansiosta toimit nopeasti muuttuvissakin tilanteissa. Työskentelet päämäärätietoisesti, ja osaat sekä uskallat rohkeasti haastaa vanhat käytännöt. Sinulla on kokemusta toiminnan kehittämisestä sekä näyttöä tulosvastuullisessa tehtävässä toimimisesta. Englanti on luonteva työkielesi niin kirjoitettuna kuin esitettynäkin.

Teemme DNA:lla töitä mutkattomasti ja rohkaisemme sinua tekemään päätöksiä. Panostamme vahvasti osaamisen kehittämiseen ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Tuleva työpisteesi voi sijaita Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella tai Oulussa. Työtehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä sekä matkustamista myös muihin DNA:n toimpisteisiin.

Tarjoamme haastavan ja palkitsevan työn, modernit työtilat, uudenaikaiset työvälineet ja -tavat sekä huikeat työkaverit läpi organisaation. Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etihimme ja kulttuuriimme tarkemmin: https://www.dna.fi/tyosuhde-edut

Olisitko sinä tuleva työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 14.8.20 mennessä!

Mikäli haluat jutella tehtävän sisällöstä tarkemmin, soita tai laita postia Juho Karjalalle puh. 044 044 2662 tai juho.karjala@dna.fi