(Poistunut julkaisusta)

Ryhmänvanhin vihertiimiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018

Olipa kerran herrat Josef Lassila ja Frithjof Tikanoja, jotka vuonna 1905 perustivat Vaasaan pienen tukkukaupan. Tähän päivään mennessä Lassila & Tikanojasta on kehittynyt yksi Suomen suurimmista monipalveluyrityksistä. Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan vaatimaton tavoitteemme on muuttaa kulutusyhteiskunta kierrätysyhteiskunnaksi ja tarjota samalla alan parhaita kiinteistöpalveluja asiakkaillemme. Nyt meillä on haussa

RYHMÄNVANHIN HOAS-VIHERTIIMIIN

Ryhmänvanhimpana tehtävänäsi on varmistaa asiakkaamme Hoasin asukkaiden asumisviihtyvyys, tuottaa laadukkaita ja asukkaiden tarpeita vastaavia kiinteistön viherpalveluja sekä kehittää toimintaa yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Osallistut päivittäiseen työhön kiinteistöillä. Ohjaat ja opastat tiimiä sekä huolehdit, että sovitut työt hoidetaan aikataulussa ja laadukkaasti. Vastaat, että tiimisi työkalusto on kunnossa työviikon päätteeksi. Asiakaskiinteistöt sijaitsevat Helsingissä ja Vantaalla, ja starttaat työpäivän varikoltamme Itä-Helsingistä. Kyseessä on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työ. Kesäkaudella, eli huhti-lokakuussa toimit vihertiimin ryhmänvanhimpana ja talvikaudella kiinteistönhoidon vaihtelevissa tehtävissä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta viheralalta ja kiinteistönhoidon tehtävistä. Aiempi kokemus ryhmänvanhimpana tai vastaavana toimimisesta on eduksi. Tärkeintä on vastuullinen, motivoitunut asenne, organisointikyky sekä hyvät valmiudet oppia uutta. Työtä tehdään tiimissä, joten toivomme sinulta hyviä tiimityötaitoja sekä valmiutta tarttua toimeen erilaisiin tehtäviin. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, joiden avulla luovit sujuvasti asiakasrajapinnassa. Kyseessä on liikkuva työ, joten edellytämme B-ajokorttia. Kokemus kiinteistönhoidon työkoneista on plussaa.

L&T:llä saat kokoaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa. Pidämme ammattitaidostasi huolta ja tuemme kehittymistäsi koulutuksin.

Nyt olisi siis oiva pesti tarjolla vauhdikkaasta ja vaihtelevasta viher- ja kiinteistöhoidon työstä kiinnostuneelle tekijälle! Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa 16.9. mennessä osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi.