Ryhmänohjaaja Supernovat-hanke / Naistenkartano, Helsinki
MPS

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2021

Naistenkartano ja Vailla vakinaista asuntoa ry etsivät tekijöitä Stean rahoittamaan Supernovat-hankkeeseen vuosille 2021-2023. Hankkeessa tuetaan päihdekulttuurissa, asunnottomana ja vankilassa elävien naisten hyvinvointia vertaistuen avulla sekä kouluttamalla ja tiedottamalla ammattilaisia.  


Etsimme nyt viiden hengen hanketiimiin määräaikaiseen kolmen vuoden työsuhteeseen

Ryhmänohjaajaa


Ryhmänohjaajana tehtävänäsi on organisoita ja toteuttaa vertaistukiryhmiä asiakasnaisille parityönä Supernova-hankkeen kokemusmentorin kanssa, antaa yksilöohjausta sekä tehdä aktiivista ammattilaisyhteistyötä. Osallistut myös hankkeen kehittämistyöhön ja raportointiin. Toivomme sinulta ammattikorkeakoulutasoista koulutusta, vankkaa kokemusta asiakastyöstä ja kiinnostusta sukupuolierityisiin teemoihin. Olethan taitava vuorovaikuttaja ja paineensietokykyinen sekä täsmällinen tiimityöskentelijä. Työsuhde solmitaan Naistenkartano ry:n kanssa.

Työ sisältää matkustamista ja jonkin verran iltatyötä. Työyhteisömme on kannustava ja joustava. Naistenkartano noudattaa sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen MPS Uratorilla (uratori.mps.fi) 15.4. mennessä ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si 

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.4. klo 13-14 ja 12.4. klo 16-17 MPS Career Oy:n rekrytointikonsultti Hilkka Hirvasniemi p. 050 323 5193.

Haastattelut toteutetaan etänä Teams-alustalla viikolla 16 ja 17. Työsuhteen solmimisen edellytyksenä on sosiaali- ja terveysministeriön vahvistama avustusehdotus. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.  

Naistenkartano ry on valtakunnallinen, voittoa tavoittelematon ja sitoutumaton naisten erityiset tarpeet huomioon ottava ennaltaehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön kansalaisjärjestö, joka on perustettu jo vuonna 1922. Toimintamuotojamme ovat kaikille naisille avoimet NOVAT-vertaistukiryhmät sekä luennot, jotka käsittelevät naiserityisiä teemoja. Vaikuttamistyössä tuomme esiin sukupuolisensitiivisyyden ja ennaltaehkäisyn merkityksen päihde- ja mielenterveyspalveluissa. Lisätietoa: www.naistenkartano.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot