(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäesimies Telian Liigatiimiin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Telia on Liigan uusi koti ja sen asiakaspalvelu on nyt rantautumassa Ouluun! Oletko ihminen, joka haluaa kantaa vastuuta, mutta myös olla luomassa parasta työyhteisöä, jossa tekemisen ilo välittyy myös loppuasiakkaalle?

Uuden asiakaspalvelutiimin synnyttyä, tarvitsemme kahta ryhmäesimiestä varmistamaan tiimin tuloksekkaan tekemisen ja työhyvinvoinnin. Liigatiimi rakennetaan elokuussa, joten haluamme sinut mukaan jo heti runkosarjan otteluihin!

Telian tiimeissä etsitään parhaita ratkaisuja heidän asiakkailleen, joten myös sinun roolisi on tärkeä!

Päätehtävänäsi on auttaa ja valmentaa omaa tiimiäsi pääsemään asetettuihin tavoitteisiin - on se sitten mikä vain tehokkuuden, laadun tai myynnin osa-alueista. Toivomme uudelta ryhmäesimieheltämme vahvaa sparrausosaamista, mikä on yksi isoimmista avaimista tiimiläisten henkilökohtaisten vahvuuksien ja toimintatapojen löytämiseen. Mikäli pelisuunnitelmat vaativat uusia taktiikoita, osaat luoda menestyskonseptit tuloksen saavuttamiseen. Ymmärrät, että joukkueesi koostuu erilaisista tiimiläisistä ja huolehdit kaikkien työhyvinvoinnista parhaasi mukaan.

Innostumme valtavasti, jos sinulta löytyisi jo jotain näistä ominaisuuksista

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä mielellään contact center -maailmasta ehkä myös operaattorialalta. Hyvä englanninkielen taito on iso plussa, mutta ennen kaikkea haemme sitä tyyppiä, joka uskaltaa hieman heittäytyä ja pohtia tarvittaessa aina yksilökohtaisia ratkaisuja ja toimintatapoja. Olemme huomanneet, että ryhmäesimiehen työssä pärjää parhaiten henkilö, jolla on hieman näyttöjä oman tiiminsä motivoinnista ja menestyksekkäistä tuloksista.

Mitä haluamme puolestamme tarjota sinulle

Ryhmäesimiehen tehtävässä pääset vaikuttamaan Liigatiimin pelaavaan kokoonpanoon ja pelitaktiikkoihin. Kehityt paremmaksi esimieheksi valmentavan esimiestyön ja käytännön kautta. Valituksi tulemisen jälkeen järjestämme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Tärkein valttikorttimme on kuitenkin mahtava työporukka, jossa uskotaan yhdessä tekemisen voimaan!

Tehtävä on kokoaikainen 37,5h/vko ja työvuorot voivat sijoittua ma-la klo 7.30-19.00 välille.

Miten ryhmäesimiehen valinnan kanssa edetään?

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si jo vaikka tänään! Hakemuksia käsitellään päivittäin ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löytyessä.

Mikäli joku asia askarruttaa, niin olethan yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan Laura Hannilaan p. 0438243431 joko maanantaina 14.5. klo 9-10 tai keskiviikkona 16.5. klo 15-16.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto ja Barona Customer Care Oy järjestävät yhteistyössä kaksi saman sisältöistä infotilaisuutta avoimista työpaikoista TE-toimiston Oulun toimipaikassa (Torikatu 34-40) 22.5. klo 14-15 ja klo 17-18. Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen: https://insights.barona.fi/telia-liigatiimi?hs_preview=JfJuqgvz-5761909011. Tervetuloa kuulemaan lisää avoimista työpaikoista!