(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäesimies, Kotka
VR Transpoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2020


Haluatko työskennellä logistiikan ytimessä? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä, ja olet mukana mahdollistamassa vastuullisempaa tapaa kuljettaa tuotteita teollisuuden tarpeiden mukaisesti. 

Haemme VR Transpointin rautatielogistiikan Kaakon alueyksikköön ryhmäesimiestä. Työskentelypaikkakuntanasi on Kotka.

Alueyksikössä työskentelee kokonaisuudessaan noin 285 henkilöä, joista Kotkan alueella noin 100. 

Ryhmäesimiehenä ohjaat ryhmäsi työntekijöiden työskentelyä ja huolehdit tarvittavista työvälineistä, työsuhde- ja työkykyasioista sekä turvallisuus-, talous-, laatu- ja ympäristöasioista. Olet valmis työskentelemään tarpeen mukaan myös muina kuin toimistotyöaikoina. Vastaat paikallisista operatiivisista asiakaskontakteista sekä seurannasta ja raportoinnista sisäisesti ja asiakkaan suuntaan. Lisäksi vastaat esimiehenä vastuualueesi uudistamisesta kehittämällä sen toimintaa ja henkilöstön osaamista ja työssä viihtymistä. 

Raportoit tehtävässäsi Kaakon alueen aluepäällikölle.

Sinulla on loistavat edellytykset tähän tehtävään, jos

 • olet koulutukseltasi mielellään ammattikorkeakoulutaustainen tai sinulla on muu soveltuva koulutus
 • osaat johtaa ja suunnitella ryhmäsi toimintaa, olla läsnä, viestiä, kuunnella ja ohjata töitä
 • ymmärrät turvallisuuden merkityksen yrityksen toiminnassa
 • olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja eteenpäin katsova ja tulet toimeen erilaisissa tilanteissa myös sidosryhmä- ja asiakasrajapinnassa

Kokemus rautielogistiikasta ja turvallisuusasioista auttavat sinua menestymään tehtävässä.

10 syytä valita meidät

 1. Työ, jolla on keskeinen merkitys suomalaisessa yhteiskunnassa, sillä pidämme teollisuuden pyörät pyörimässä. 
 2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä 
 3. 6 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista
 4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia, mm. VR Akatemian kautta sekä erilaisia urapolkuja
 5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit 
 6. Olemme luotettava palkanmaksaja
 7. Erinomaiset vapaa-ajan matkustamisen edut kotimaan raiteilla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia Suomessa ja ulkomailla
 8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun
 9. Laajat työterveyshuollon palvelut
 10. Modernit työvälineet ja työtilat

Kaikkea toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla myös jatkossa merkittävä logistiikan edelläkävijä. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon. Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat, kasvu ja henkilöstön hyvinvointi. Olemme kiinnostuneita aina, kun hyviä osaajia on liikkeellä. Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilöstön kanssa, sillä haluamme, että työntekijämme menestyvät ja voivat hyvin. Uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Haluaisimme ehdottomasti kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 20.12.2020 oheisen linkin kautta. Haastattelut alkavat jo hakuajan aikana.

Kaipaatko lisätietoa?

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Tapani Tolonen  sähköpostitse tapani.tolonen@vrtranspoint.fi tai puhelimitse 040 8634605.

VR Transpoint on logistiikan kokenut moniosaaja – raiteilla ja renkailla. Tarjoamme kattavat rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palvelut teollisuuden tarpeisiin. Meillä tehdään työtä, jolla on keskeinen merkitys suomalaisessa yhteiskunnassa. Olemme vahva tukijalka teollisuudelle ja pidämme sen pyörät pyörimässä. Olemme osa VR Groupia, sen uudistuva ja vastuullinen logistiikan ammattilainen.