(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäesimies Fuengirolan palvelukeskukseen
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

Onko esimiestyö mielestäsi avainasemassa työelämän onnistumisissa? Haluatko omalla osaamisellasi näyttää esimerkkiä innostavasta työskentelystä? Oletko valmentava esimies, joka nauttii tiimiläisten onnistumisesta sekä toiminnan- ja asiakasyhteistyön kehittämisestä. Jatka lukemista, mikäli vastasit näihin kysymyksiin myöntävästi.

Baronan Fuengirolan palvelukeskuksessa työskentelee jo yli 200 aktiivista ja tavoitteellista asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Toimintamme jatkaa kasvamista, joten haemmekin nyt ryhmäesimiestä tiimiin, jossa tuotetaan suomalaiselle sähkönsiirtoyhtiölle asiakaspalvelua. Tiimin päätehtävä on huolehtia keskukseen sisään tulevista asiakaspuheluista, jotka useimmiten liittyvät joko sopimuksiin tai laskutukseen liittyviin kysymyksiin. Työt tehtävässä alkavat sopimuksen mukaan vielä kesän aikana tai heti alku syksystä.

Minulleko?

Ryhmäesimieheltä odotamme proaktiivista ja ahkeraa otetta, oma-aloitteisuutta sekä päätöksenteko- ja ideointikykyä. Ryhmäesimies pystyy kannustavalla tavalla tuomaan asioita esille ja innostaa omalla esimerkillään tiimiä hyviin suorituksiin. Valittavalta henkilöltä toivomme joko aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä tai vahvaa osaamista sopimus ja laskutusasioiden asiakaspalvelutehtävistä. Kokemus yritysasiakasyhteistyöstä, sekä hyvä englannin ja/tai ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Ryhmäesimiehen toimenkuvaan kuuluvat mm.

  • Ratkaisukeskeisen asiakaspalvelun kehittäminen, valmentaminen ja työn organisointi

  • Koulutusten ja palaverien järjestäminen

  • Sovittujen toimintamallien jalkauttaminen

  • Asiakasyhteistyö kumppanimme kanssa

  • Esimiehen henkilöstöhallinnolliset tehtävät

Ryhmäesimies työskentelee tiiviisti koko työyhteisön kanssa ja vastaa tuloksistaan palvelupäällikölle. Työsuhde on kokoaikainen 39h/vko ja työvuorot sijoittuvat pääosin arkipäiviin klo 7-15 väliselle ajalle.

Tarjoamme sinulle!

Meillä pääset osaksi innostunutta ja ammattitaitoista tiimiä, jossa löytyy kova halu kasvaa ja kehittyä. Valinnan osuessa kohdallesi, työllistyt Baronan Espanjan maayhtiölle ja tulet osaksi Barona-konserni rohkeiden yritysten yhteisöä. Palkkauksemme on paikallisen lain ja verotuksen mukaisesti määrittyvä kuukausipalkka. Lisäksi maksamme suoritepalkkiota tehokkuudesta sekä myynnistä, perustuen päivittäiseen tekemiseesi.

Ehditkö jo aloittaa pakkaamisen?

Hyvä! Nimittäin jos edellä kuvattu sai sinut innostumaan ja tunnet, että nyt on aikasi loistaa, toimi pikaisesti! Lähetä hakemuksesi ja CV:si jo vaikka tänään, tahdomme tutustua sinuun pian! Saatamme kutsua haastatteluun henkilöitä jo hakuaikana. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava konsulttimme Laura Hannila aina torstaisin klo 9-10 välisen ajan (Suomen aikaan) +358 43 824 3431. Pyydämme, että huomioit tämän soittaessasi, jotta Lauralla on aikaa keskustella kanssasi.