(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäesimies Elisan tiimiin Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Haluatko olla mukana uuden toiminnan käynnistämisessä sekä luomassa uusia toimintatapoja ja -malleja yhdessä Baronan huippuasiantuntijoiden kanssa? Uskotko siihen, että hyvällä esimiestyöllä pystytään vaikuttamaan työntekijöiden suorituksiin ja työssä menestymiseen? Mikäli vastasit näihin kysymyksiin myöntävästi, sinulle saattaa olla mielenkiintoinen paikka avoinna Espanjan Fuengirolassa!

Baronan Fuengirolan palvelukeskuksessa työskentelee jo yli 200 aktiivista ja tavoitteellista asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Toimintamme laajenee ja etsimme nyt keskukseemme perustettavalle uudelle tiimille ryhmäesimiestä Elisan yrityspuolen tilauskäsittelytiimille.

Mitä tehtäviini kuuluisi ryhmäesimiehen roolissa?

Ryhmäesimiehen tehtävässä pääset mukaan mielenkiintoiseen ja haastavaan tehtäväkenttään jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Töiden alkaessa olet mukana rekrytointiprosessissa sekä vahvasti toiminnan käynnistämisessä - tämän jälkeen vastaat tiimin päivittäisestä johtamisesta.

Tehtäviisi kuuluu mm. tavoitteiden seuranta, sovittujen toimintamallien jalkauttaminen työntekijöille, koulutusten ja palaverien järjestäminen, asiakasyhteistyö Elisan kanssa sekä erilaiset henkilöstöön liittyvät tehtävät. Päätehtävänäsi on kuitenkin huolehtia, että tiimiläisilläsi on kaikki edellytykset hoitaa työtään mallikkaasti!

Mitä toiveita Baronalla on esimiehen suhteen?

Tiimiläisesi päätehtävänä on huolehtia Elisan yritysasiakkaiden tilauskäsittelystä, joten ideaalihakijallamme on vahva osaaminen esimiestyöstä tai kokemusta operaattorialan tehtävistä. Ryhmäesimieheltä odotamme hyvää liiketoimintaymmärrystä sekä sitä, että hän osaa johtaa tiimiään kohti asetettuja tavoitteita. Esimiestyössä on tärkeää, että et hätkähdä pienenkään paineen alla, vaan löydät aina eri tilanteisiin parhaat ratkaisut. Esimiesroolissa myös sinulla tulee olla hyvä järjestelmäosaaminen ja excelin käyttötaito.

Mitä Barona tarjoaa valitulle esimiehelle?

Haluamme varmistaa, että sinä ja tiimiläisesi saatte kaiken tarvittavan tuen päivittäisen työn hoitamiseen jo alusta alkaen. Kanssamme pääset kasvamaan sekä henkilöstöhallinnon, asiakkuuksien hoitamisen, että esimiestyön saralla, mukavassa ja toisiaan tukevassa työyhteisössä.

Ryhmäesimies työskentelee tiiviisti koko Fuengirolan työyhteisön kanssa ja vastaa tuloksistaan Joensuussa istuvalle palvelupäällikölle.

Mitä, missä, milloin?

Älä epäröi pitkään vaan tartu tuumasta toimeen jo tänään! Alamme käsitellä hakemuksia jo hakuajalla ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Hannu Pöllänen sähköpostitse hannu.pollanen@barona.fi

Mikäli jonkin asia jäi mietityttämään rekrytointiprosessiin tai Espanjassa työskentelyyn liittyen, kysymyksiisi vastaa rekrytointikonsultti Laura Hannila +358 43 824 3431 tiistaisin klo 9-11 välisenä aikana (Suomen aikaa).