(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäesimies Elisan asiakaspalvelutiimiin Joensuuhun
Barona Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

HAEMME NYT RYHMÄESIMIESTÄ ELISAN ASIAKASPALVELUTIIMIIN JOENSUUHUN

Etsimme nyt innostavaa ryhmäesimiestä vastaamaan Elisan henkilöasiakaspalvelussa työskentelevästä tiimistä Joensuun palvelukeskuksessa. Esimiestyön lisäksi pääset vaikuttamaan palvelukeskuksemme toimintaan ja toimintamallien kehitykseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarjoamme valittavalle henkilölle tehtävään kattavan perehdytyksen.

Elisan tiimeissä etsitään parhaita ratkaisuja heidän asiakkailleen, joten myös sinun roolisi esimiehenä on tärkeä!

Innostutko sinä tiimisi onnistumisista sekä ihmisten johtamisesta? Haluatko olla mukana luomassa parasta työyhteisöä, jossa tekemisen ilo välittyy myös loppuasiakkaille? Oletko valmentava ja työntekijöiden työpanosta arvostava esimies? Nautitko laadukkaista asiakaskohtaamisista sekä myynnistä ja sen tehostamisesta? Mikäli vastasit kyllä, niin meillä saattaa olla sinulle ryhmäesimiehen paikka avoinna!

Päätehtävänäsi on auttaa ja valmentaa omaa tiimiäsi pääsemään asetettuihin tavoitteisiin – on se sitten mikä vain tehokkuuden, laadun tai myynnin osa-alueista. Toivomme uudelta ryhmäesimieheltämme vahvaa sparrausosaamista, mikä on yksi iso avain tiimiläisten henkilökohtaisten vahvuuksien löytämiseen. Haussa on tiimin toiminnan kehittäjä, jolla on aito kiinnostus esimiestyöhön ja ihmisiin. Meille erityisen tärkeää on työhyvinvoinnin ylläpito, joten päivittäisessä työssäsi pääset vaikuttamaan myös tämän kehittämiseen. Arvostamme myös valmiutta hypätä tiimiläisten mukana suoraan etulinjaan hoitamaan asiakaskohtaamisia.

Olisi mahtavaa, jos sinulta löytyisi jo jotain näistä ominaisuuksista:

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä, mielellään contact center -ympäristöstä. Plussaa on, jos olet jo ehtinyt hankkimaan laajan kokemuksen myynnillisestä asiakaspalvelusta operaattorialalta! Toivomme löytävämme henkilön, jolla on jo näyttöjä oman tiiminsä/työkavereidensa motivoinnista ja menestyksekkäistä tuloksista. Ennen kaikkea haemme kuitenkin sitä ”tyyppiä”, joka uskaltaa heittäytyä ja löytää tarvittaessa aina yksilökohtaisia ratkaisuja ja toimintatapoja.

Mitä haluamme puolestamme tarjota sinulle:

Osana esimiestiimiä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi sekä kehittymään ammattilaiseksi esimiestyössä. Teemme sinulle töihin kiinni pääsemisen mahdollisimman helpoksi ja järjestämme heti työsuhteen alkuun perehdytyksen työtehtäviin. Tärkein valttikorttimme on kuitenkin mahtava työporukka, jossa uskotaan yhdessä tekemisen voimaan! Ryhmäesimies työskentelee tiiviisti koko työyhteisön kanssa ja vastaa tuloksistaan palvelupäällikölle. Tehtävä on kokoaikainen 37,5 h/vko ja työvuorot voivat sijoittua palveluajan mukaisesti klo 8-19 välille. Työt alkavat nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä tarkastetaan luottotiedot ja tehdään luotettavuuden arviointi.

Kysyttävää? Ole rohkeasti yhteydessä!

Jos sinulla jäi vielä kysyttävää, olethan yhteydessä Tiina Piikkiin keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12-14. Tiinan tavoitat numerosta +358452776780 tai tiina.piik@barona.fi.