(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäesimies Baronalle Traficomin tiimiin Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haemme nyt Fuengirolan palvelukeskukseen ryhmäesimiestä Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin neuvontapalveluihin. Jos etsit pitkäaikaista työtä Aurinkorannikolta ja sinulla on kokemusta tiimisi menestyksekkäästä valmentamisesta, meillä saattaa olla paikka avoinna juuri sinulle.

Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla. Baronan palvelukeskus Espanjan Fuengirolassa työllistää jo yli 250 asiakaspalvelualan osaavaa asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista, joista Traficomin tiimiin kuuluu noin 45 henkeä.

Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen. Virasto edistää liikennejärjestelmän toimivuutta ja turvallisuutta sekä vauhdittaa digiyhteiskunnan kehittymistä. Se tukee kestävää kehitystä ja huolehtii, että Suomessa on käytettävissä laadukkaat, turvalliset ja kohtuuhintaiset viestintäyhteydet ja -palvelut.

Nyt valittavan ryhmäesimiehen päätehtävänä on valmentaa ja sparrata noin 20 hengen suuruista ajoneuvoverotukseen erikoistuneiden palveluneuvojien ryhmää ensiluokkaiseen ja tasalaatuiseen asiakaskaskokemuksen tuottamiseen. Yhdessä kahden muun ryhmäesimiehen kanssa päivittäisiin tehtäviin kuuluu operatiivisen työn johtaminen HR-tehtävineen, raportointi päivä- ja viikkotasolla sekä osallistuminen suorittavaan työhön aina tarpeen vaatiessa.

Ryhmäesimies on mukana asiakkuuden hallinnassa sekä pitää tiivistä yhteyttä asiakkuuden yhteyshenkilöihin. Hän työskentelee tiiviisti koko työyhteisön kanssa ja vastaa tuloksistaan palvelupäällikölle. Osana asiakaspalvelutiimiä hän pääsee vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistaan sekä kehittymään ammattilaiseksi esimiestyössä.

Valittavalta henkilöltä toivomme aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä, mutta ennen kaikkea haemme henkilöä, jolla on palavaa motivaatiota laadukkaan lähijohtamisen tuottamiseen. Kokemus palvelukeskusympäristössä työskentelystä ja palvelun sisällön tuntemus luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä – ryhmäesimiehen sisältöosaaminen tulee joka tapauksessa omaksua tehtävän menestyksekkään hoitamisen varmistamiseksi ja tämä perehdytysjakso ajoittuu heti työsuhteen alkuun.

Odotamme positiivista ja ahkeraa otetta, oma-aloitteisuutta sekä päätöksenteko- ja ideointikykyä – uskallat myös hieman heittäytyä ja nostaa esille tarvittaessa myös rohkeita yksilökohtaisia ratkaisuja ja uusia toimintatapoja. Tehtävän hoitaminen vaatii hyvät IT-taidot ja valmiuden omaksua uusien tietojärjestelmien hallintaa.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön sekä aikaansaavat ja mukavat työkaverit alallaan tunnetun työnantajan palveluksessa. Toimistomme keskeinen sijainti mahdollistaa sujuvan työmatkailun myös Fuengirolan lähialueilta ja Costa del Sol tarjoaa lukemattomat mahdollisuudet monipuolisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin vuodenajoista riippumatta.

Työsuhde on kokoaikainen 39h/vko ja työvuorot sijoittuvat palvelumme aukioloaikojen mukaisesti, pääosin arkisin klo 7-17 välille. Palkkaus määräytyy paikallisen contact center-alan työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään maaliskuussa 2020. Tehtävään valittavalle tehdään turvallisuusselvitys.

Erityistä kiitosta työntekijöiltämme ovat saaneet erilaiset henkilökuntaetumme sekä yhteinen virkistystoiminta rantapilateksesta, vuoristovaelluksiin ja museovierailuihin. Lisätietoa meillä työskentelystä voit katsoa webinaaristamme "Usein kysytyt kysymykset".

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi heti ja lähetä meille hakemuksesi ja CV:si. Hakijoita haastattelemme jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti, jos koet olevasi oikea henkilö tehtävään! Hakuaika tehtävään päättyy 2.2.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pertti Saarela tiistaina 21.1.2020 klo 12-13 ja perjantaina 24.1.2020 klo 13-14 (Suomen aikaan) välisenä aikana puhelimitse +34 600 691 953.