(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäesimies Baronalle Telian tiimiin Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Telian tiimi Espanjan Fuengirolassa etsii innostavaa ja valmentavaa ryhmäesimiestä tukemaan henkilöstöä päivittäisessä työssä – oletko sinä hakemamme henkilö?

Baronan Espanjan palvelukeskuksessa työskentelee yli 200 työntekijää erilaisissa asiakaspalvelu-, back office- ja myyntitehtävissä. Meillä on nyt avoimena ryhmäesimiehen paikka tiimiin, jossa tuotetaan monikanavaista asiakaspalvelua Telian kuluttaja-asiakkaille 24/7 puhelimen, chatin ja sosiaalisen median välityksellä.

Telian myynnillisen asiakaspalvelun tiimiimme kuuluu n. 60 aktiivista ja tavoitteellista palveluneuvojaa, jotka työskentelevät tiimeittäin oman ryhmäesimiehen johdolla. Etsimme yhteen näistä tiimeistä valmentavaa esimiestä, jolla on kokemusta tiiminsä menestyksekkäästä johtamisesta. Työt alkavat 06.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Telian tiimien tehtävänä on löytää asiakkaille parhaat ratkaisut, joten sinun roolisi on tärkeä!

Päätehtävänäsi on auttaa ja valmentaa tiimiläisiäsi siinä, että he onnistuvat työssään ja pääsevät asetettuihin tavoitteisiin niin myynnin-, tehokkuuden kuin laadun osa-alueilla työhyvinvointia unohtamatta. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu henkilöstön johtaminen, sparrailu sekä erilaisten kehityshankkeiden jalkauttaminen tiimiin. Ryhmäesimiehen tehtävä sisältää myös viikoittaista tulosten raportointia, seurantaa ja tilastojen analysointia. Etsimme toiminnan kehittäjää, jolla on aito kiinnostus esimiestyötä ja ihmisiä kohtaan. Telian asiakkuuden kasvaessa pääset halutessasi mukaan myös tekemään rekrytointipäätöksiä uusista palveluneuvojista.

Toiveenamme on löytää esimies, jolta löytyy seuraavia ominaisuuksia

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä mielellään contact center -ympäristöstä. Hienoa olisi, jos olisit jo ehtinyt hankkimaan kokemusta operaattorialalta. Tärkeimpänä tekijänä sinulla on aito kiinnostusta alaa kohtaan. Olet nopea omaksumaan uusia asioita sekä halukas työskentelemään jo sovittujen toimintatapojen ja pelisääntöjen mukaisesti. Etsimme valmentavaa esimiestä, jolta löytyy aikaisempia näyttöjä oman tiiminsä motivoinnista ja menestyksekkäistä tuloksista. Ryhmäesimiehen tärkein tehtävä on huolehtia siitä, että tiimissä työskentelee osaava henkilöstö, joten edellytämme että sinulla on kyky löytää oikeat tavat valmentaa henkilöstö parhaisiin tuloksiin.

Monipuolisen tehtäväkentän lisäksi tarjoamme sinulle

Osana Telian esimiestiimiä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi sekä kehittymään ammattilaiseksi esimiestyössä. Haluamme tehdä sinulle töihin kiinni pääsemisen mahdollisimman helpoksi järjestämällä heti työsuhteen alkuun kattavan perehdytyksen tehtävään. Tärkein valttikorttimme on kuitenkin mahtava työporukka, jossa uskotaan yhdessä tekemisen voimaan! Tukenasi ovat niin osaavat tiimiläiset kuin kannustavat kollegat.

Työajat ja palkkaus

Ryhmäesimies työskentelee tiiviisti koko työyhteisön kanssa sekä vastaa tuloksistaan palvelupäällikölle. Tehtävä on kokoaikainen 39h/vko. Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7-20 ja viikonloppuisin klo 9-17 välille. Palkkauksessa noudatamme paikallista contact center-alan työehtosopimusta. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi ansaitset bonusta johtamasi tiimin suoriutumiseen perustuen. Valinnan osuessa kohdallesi työllistyt Baronan Espanjan maayhtiölle ja olet osa Barona-konsernia.

Miten etenemme?

Jos edellä kuvattu on sitä mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si jo tänään. Hakemuksia käsitellään päivittäin ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löytyessä. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu videohaastattelun avulla, joten seuraathan sähköpostiasi hakemuksen jättämisesi jälkeen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Telian palvelupäällikkö Jan Wilén maanantaina 7.9. klo 09 - 12 sekä perjantaina 11.9. klo 14 - 17 Suomen aikaa numerosta +34600691717. Katso myös webinaarimme "Usein kysytyt kysymykset" osoitteesta https://youtu.be/MqEVD91kUbI .