(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäesimies Baronalle Telian tiimiin Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Telian tiimimme Espanjan Fuengirolassa etsii nyt innostavaa ja valmentavaa ryhmäesimiestä tukemaan henkilöstöä päivittäisessä työssä – oletko sinä hakemamme henkilö?

Baronan Espanjan palvelukeskuksessa työskentelee jo yli 200 työntekijää erilaisissa asiakaspalvelun- ja myynnin tehtävissä. Keskuksessamme työskentelee myös joukko aktiivisia ja tavoitteellisia palveluneuvojia Telian kuluttaja-asiakaspalvelussa.

Haemme nyt sparraavaa ryhmäesimiestä tiimiin, jossa tuotetaan monikanavaista asiakaspalvelua Telian kuluttaja-asiakkaille 24/7 niin puhelimen, chatin kuin sosiaalisen mediankin välityksellä. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan syksyn 2018 aikana.

Telian tiimien tehtävänä on löytää asiakkaille parhaat ratkaisut, joten sinun roolisi on tärkeä!

Päätehtävänäsi on auttaa ja valmentaa tiimiläisiäsi siinä, että he onnistuvat työssään ja pääsevät asetettuihin tavoitteisiin, niin myynnin-, tehokkuuden kuin laadun osa-alueilla työhyvinvointia unohtamatta. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu henkilöstön johtaminen, sparrailu sekä erilaisten kehityshankkeiden jalkauttaminen tiimiin. Ryhmäesimiehen tehtävä sisältää myös viikoittain tulosten raportointia, seurantaa ja tilastojen analysointia. Etsimme toiminnan kehittäjää, jolla on aito kiinnostus esimiestyötä ja ihmisiä kohtaan. Telian asiakkuuden kasvaessa pääset halutessasi mukaan myös tekemään rekrytointipäätöksiä uusista palveluneuvojista.

Toiveenamme on löytää esimies, jolta löytyy seuraavia ominaisuuksia

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä mielellään contact center -ympäristöstä. Hienoa olisi, jos olisit jo ehtinyt hankkimaan kokemusta operaattorialalta, mutta tärkeintä on, että sinulla on kiinnostusta alaa kohtaan, nopea omaksumaan uusia ja asioita ja ennen kaikkea halukas työskentelemään jo sovittujen toimintatapojen ja pelisääntöjen mukaisesti. Etsimme valmentavaa esimiestä, jolta löytyy aikaisempia näyttöjä oman tiiminsä motivoinnista ja menestyksekkäistä tuloksista. Ryhmäesimiehien tärkein tehtävä on huolehtia siitä, että tiimeissä työskentelee osaava henkilöstö, joten toivomme, että sinulla on kyky löytää oikea tapa valmentaa henkilöstö parhaisiin tuloksiin.

Monipuolisen tehtäväkentän lisäksi tarjoamme sinulle

Osana Telian esimiestiimiä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi sekä kehittymään ammattilaiseksi esimiestyössä. Haluamme tehdä sinulle töihin kiinni pääsemisen mahdollisimman helpoksi, järjestämällä heti työsuhteen alkuun kattavan perehdytyksen tehtävään. Tärkein valttikorttimme on kuitenkin mahtava työporukka, jossa uskotaan yhdessä tekemisen voimaan! Tukenasi ovat niin osaavat tiimiläiset kuin kannustavat kollegat.

Ryhmäesimies työskentelee tiiviisti koko työyhteisön kanssa ja vastaa tuloksistaan palvelupäällikölle. Tehtävä on kokoaikainen 39h/vko ja työvuorot voivat sijoittua maanantaista perjantaihin klo 7-20 ja viikonloppuisin klo 9-17 välille.

Miten tästä etenemme?

Suosittelemme jättämään hakemuksen pikaisesti, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla ja pyrimme tekemään päätöksiä tarvittaessa pikaisestikin. Valinnan osuessa kohdallesi, työllistyt Baronan Espanjan maayhtiölle ja olet osa Barona-konsernia. Palkkauksemme on paikallisen lain ja verotuksen mukaisesti määrittyvä kuukausipalkka, jonka lisäksi maksamme suoritepalkkiota tehokkuudesta sekä myynnistä perustuen päivittäiseen tekemiseesi.

Miten ja milloin?

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si jo vaikka tänään. Hakemuksia käsitellään päivittäin ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Leo Jaanu 17.8. ja 24.8 klo 16-17 Suomen aikaa numerosta +34673367210.