(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäesimies Baronalle Katowiceen
Barona Puola

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Hakuaika päättyy 20.07.2018

Suunnitteletko kansainvälistä suuntaa urallesi? Etsitkö uusia haasteita, joissa saisit hyödyntää laajaa palvelutuotannon ja -johtamisen osaamistasi sekä IT alan tuntemustasi? Mikäli vastasi näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla hakemamme henkilö!

Katowicen palvelukeskuksessamme työskentelee tällä hetkellä yli 30 ammattilaista erilaisissa IT – alan ja asiakaspalvelun tehtävissä. Etsimme nyt sinua, joka haluat olla uusi baronalainen kollegamme rohkeiden yritysten yhteisössämme ja rakentaa kanssamme Baronan kasvutarinaa.

Toiminnan kasvaessa etsimmekin nyt ryhmäesimiestä vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-/syyskuun aikana.

Ryhmäesimies tukee tiimiään päivittäisessä työssä

Päätehtävänäsi on auttaa ja valmentaa omaa tiimiäsi pääsemään asetettuihin tavoitteisiin – on se sitten mikä vain tehokkuuden tai laadun osa-alueista. Toivomme uudelta ryhmäesimieheltämme vahvaa sparrausosaamista, mikä on yksi iso avain tiimiläisten henkilökohtaisten vahvuuksien ja toimintatapojen löytämiseen. Etsimme nyt toiminnan kehittäjää, jolla on aito kiinnostus esimiestyötä ja ihmisiä kohtaan. Meille tärkeää on työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden ylläpito, joten päivittäisessä työssä pääset vaikuttamaan ja kehittämään myös tätä puolta.

Innostumme valtavasti, jos sinulta löytyisi jo jotain näistä ominaisuuksista

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä mielellään IT / Service center-ympäristöstä, mutta ennen kaikkea haemme henkilöä, joka on motivoitunut esimiestyöhön. Haemme henkilöä, joka on kiinnostunut oman tiiminsä motivoinnista ja menestyksekkäistä tuloksista. Ennen kaikkea haemme kuitenkin sitä ”tyyppiä”, joka uskaltaa hieman heittäytyä ja pohtia tarvittaessa aina yksilökohtaisia ratkaisuja ja toimintatapoja.

Mitä haluamme puolestamme tarjota sinulle

Osana esimiestiimiä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi sekä kehittymään ammattilaiseksi esimiestyössä. Haluamme tehdä sinulle töihin kiinni pääsemisen mahdollisimman helpoksi, järjestämällä heti työsuhteen alkuun kattavan perehdytyksen tehtävään. Tärkein valttikorttimme on kuitenkin mahtava työporukka, jossa uskotaan yhdessä tekemisen voimaan!

Ryhmäesimies työskentelee tiiviisti koko työyhteisön kanssa ja vastaa tuloksistaan palvelupäällikölle. Tehtävä on kokoaikainen ja päivittäinen työaika sijoittuu arkipäiviin klo 7 – 17 välille.

Meille on helppo tulla!

Katowiceen on helppo lähteä, sillä autamme sinua käytännön järjestelyissä ja pääset matkaan helposti. Kauttamme on mahdollista vuokrata kimppa-asunto ensikuukausiksi, minkä jälkeen autamme löytämään omaa. Barona hoitaa myös lentokustannukset välillä Helsinki-Krakova. Valinnan osuessa kohdallesi, tulet työllistymään Baronan Puolan maayhtiölle ja olet osa Barona-konsernia. Palkkauksemme on paikallisen lain ja verotuksen mukaisesti määrittyvä kuukausipalkka.

Miten ja milloin?

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si jo vaikka tänään. Hakemuksia käsitellään päivittäin ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löytyessä, jolloin myös päätetään tämä rekrytointi.