(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäesimies Baronalle Elisan tiimiin
Barona Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Motivoidutko ihmisten johtamisesta ja haluat omalla panoksellasi auttaa tiimiäsi onnistumaan työssään parhaalla mahdollisella tavalla? Mikäli vastasit kyllä, niin meillä saattaa olla paikka sinulle avoinna Joensuun Tiedepuistolla Baronan asiakaspalvelukeskuksessa!

Baronan Joensuun palvelukeskuksessa työskentelee yli 130 myynnillisen asiakaspalvelun ja back office-työn ammattilaista. Haemme nyt riveihimme uutta ryhmäesimiestä Elisan kuluttaja-asiakaspalvelun tiimiimme.

Työn kuvaus

Elisan tiimissä tuotamme ensiluokkaista asiakaspalvelua kuluttaja-asiakkaille laadukkaasti, mutta rennolla otteella. Täällä sinua odottaa 10-15 palveluneuvojan tiimi, jossa asiakkaita palvellaan puhelimitse sekä chatin välityksellä.

Ryhmäesimiehenä vastaat oman tiimin tulostavoitteiden saavuttamisesta valmentavan johtamisen ottein. Työ sisältää henkilöstö- ja työkykyjohtamista sekä sovittujen toimintamallien jalkauttamista tiimillesi. Lisäksi toimit asiakasyhteistyössä Elisan kanssa. Päätehtävänäsi on kuitenkin huolehtia, että tiimiläisilläsi on kaikki edellytykset hoitaa työtään tehokkaasti ja laadukkaasti!

Mitä odotamme

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä. Olisi hienoa, jos sinulla olisi taustaa myynnillisestä asiakaspalvelusta ja ymmärrät mitä ensiluokkaisen asiakaspalvelun tuottaminen vaatii. Haemme tyyppiä joka viihtyy paremmin ihmisten luona, kuin oman työpöytänsä takana. Sinulta löytyy ihmislähtöisiä keinoja ja ideoita erilaisiin ongelmatilanteisiin ja ajattelet, että positiivisella työotteella saadaan tuloksia aikaan! Olisi myös suotavaa, että kokonaiskuva säilyy mielessäsi kirkkaana kiireenkin keskellä läsnäolevaa esimiestyötä unohtamatta.

Eteneminen ja hakeminen

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si jo vaikka tänään. Hakuaikaa on 28.10. asti ja työt tehtävässä alkavat sovitusti syksyn 2018 aikana. Hakemuksia käsitellään päivittäin ja hakijoita haastatellaan jo hakuaikana. Huomioithan, että tehtävään valitusta henkilöstä teetetään henkilöturvallisuusselvitys ja huumetestaus, joiden läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Jätäthän hakemuksesi osoiteessa: https://careers.barona.fi/tyopaikka/5bbc5c9152c7de001d9813c3/

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin klo 12-16 välisenä aikana palvelupäällikkö Mika Laakkoselta puhelimitse 044 952 8861 tai sähköpostitse mika.laakkonen@barona.fi