(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäesimies asiakaspalvelupainotteiseen In&Out tiimiin
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Motivoidutko ihmisten päivittäisestä johtamisesta ja haluat omalla panoksellasi auttaa tiimiäsi onnistumaan työssään parhaalla mahdollisella tavalla? Mikäli vastasit kyllä, niin meillä saattaa olla paikka sinulle avoinna Aurinkorannikon suurimassa suomalaisia työllistävässä yrityksessä!

Baronalla on Espanjan Fuengirolassa oma noin 250 hengen asiakaspalvelukeskus, josta käsin tuotamme yritysasiakkaidemme ydintoimintoja ulkoistettuna palveluna. Nyt etsimme joukkoomme aurinkoista ja aikaansaavaa ryhmäesimiestä nopeatempoiseen asiakaspalvelutiimiimme!

Mitä asiakaspalvelutiimin esimies tekee?

Tiimissämme hoidamme useamman suomalaisen asiakkuuden ajanvaraus– ja asiakaspalvelutoimintoja. Etsimämme esimies johtaa tiimiään valmentavalla otteella, omaa erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä osallistuu suorittavaan työhön aina tarpeen vaatiessa.

Ryhmäesimiehen päätehtävä on valmentaa ja sparrata noin 10 hengen suuruista tiimiä ensiluokkaiseen asiakaspalveluun ja saavuttamaan asetetut tavoitteet. Päivittäisen operatiivisen työn johtamisen lisäksi tehtäviin kuuluu raportointi päivä- ja viikkotasolla sekä yhteydenpito asiakkuuksien kanssa. Esimiehen työhön sisältyy myös työvuoro– ja resurssisuunnittelua sekä vastuunottoa päivittäisistä HR-asioista. Meille tärkeää on työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden ylläpito, joten päivittäisessä työssä pääset vaikuttamaan ja kehittämään myös tätä puolta.

Oletko etsimämme henkilö?

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä, mutta ennen kaikkea haemme henkilöä, jolla on motivaatiota laadukkaaseen esimiestyöhön. Haemme henkilöä, joka on kiinnostunut oman tiiminsä motivoinnista ja menestyksekkäistä tuloksista. Ennen kaikkea innostumme siitä, jos uskallat hieman heittäytyä ja pohtia tarvittaessa yksilökohtaisia ratkaisuja ja toimintatapoja.

Olisi hienoa, jos sinulla olisi taustaa asiakaspalvelutehtävistä ja ymmärrät mitä ensiluokkaisen asiakaspalvelun tuottaminen vaatii. Kokemus palvelukeskusympäristössä työskentelystä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Olet positiivinen tiimipelaaja, jolla pysyy kokonaiskuva kirkkaana mielessä kiireenkin keskellä läsnäolevaa esimiestyötä unohtamatta.

Mitä tarjoamme?

Osana Baronalla toimivaa asiakaspalvelutiimiämme pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi sekä kehittymään ammattilaiseksi esimiestyössä. Haluamme tehdä sinulle töihin kiinni pääsemisen mahdollisimman helpoksi, järjestämällä heti työsuhteen alkuun perehdytyksen tehtävään. Tärkein valttikorttimme on kuitenkin mahtava työporukka, jossa uskotaan yhdessä tekemisen voimaan!

Ryhmäesimies työskentelee tiiviisti koko työyhteisön kanssa ja vastaa tuloksistaan palvelupäällikölle. Tehtävä on kokoaikainen 39h/vko ja työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkisin klo 7-17 välille.

Eteneminen ja hakeminen

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si jo vaikka tänään. Haku aikaa on 17.8 asti ja työt tehtävässä alkavat sovitusti syksyn 2018 aikana. Hakemuksia käsitellään päivittäin ja hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.

Meille Fuengirolaan on helppo tulla töihin, sillä autamme käytännön asioissa. Valinnan osuessa kohdallesi, työllistyt Baronan Espanjan maayhtiölle ja olet osa Barona-konsernia. Palkkauksemme on paikallisen lain ja verotuksen mukaisesti määrittyvä kuukausipalkka. Lisäksi maksamme suoritepalkkiota niin tiimin tuloksista kuin myös henkilökohtaisista onnistumisista.

Mikäli jokin asia vielä mietityttää, niin olethan yhteydessä palvelupäällikkö Johanna Koskeen to 16.8 klo 12-13 (Suomen aikaa) puh. +34 647 389 727. Pyydämme, että huomioit tämän soittaessasi, jotta yhteyshenkilöllämme on aikaa keskustella kanssasi. Toivottavasti näemme sinut kohta Espanjassa!