Ryhmäesihenkilö Baronalle Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2021

Etsimme nyt innostavaa ryhmäesihenkilöä Fuengirolan palvelukeskukseemme vastaamaan majoitusalan henkilöasiakaspalvelussa työskentelevästä tiimistä. Esihenkilötyön lisäksi pääset vaikuttamaan palvelukeskuksemme toimintaan ja toimintamallien kehitykseen. Majoitusalan tiimin asiakaspalvelussa etsitään parhaita ratkaisuja heidän asiakkailleen, joten myös sinun roolisi esihenkilönä on tärkeä!

Innostutko sinä tiimisi onnistumisista sekä ihmisten johtamisesta? Haluatko olla mukana luomassa parasta työyhteisöä, jossa tekemisen ilo välittyy myös loppuasiakkaille? Oletko valmentava ja työntekijöiden työpanosta arvostava esihenkilö? Nautitko laadukkaista asiakaskohtaamisista sekä myynnistä ja sen tehostamisesta? Mikäli vastasit kyllä, niin meillä saattaa olla sinulle tiiminvetäjän paikka avoinna!

Päätehtävänäsi on auttaa ja valmentaa omaa tiimiäsi pääsemään asetettuihin tavoitteisiin – on se sitten mikä vain tehokkuuden, laadun tai myynnin osa-alueista. Toivomme uudelta ryhmäesihenkilöltämme vahvaa sparrausosaamista, mikä on yksi iso avain tiimiläisten henkilökohtaisten vahvuuksien löytämiseen. Haussa on tiimin toiminnan kehittäjä, jolla on aito kiinnostus esihenkilötyöhön ja ihmisiin. Meille erityisen tärkeää on työhyvinvoinnin ylläpito, joten päivittäisessä työssäsi pääset vaikuttamaan myös tämän kehittämiseen. Näiden lisäksi esihenkilön vastuulle kuuluu uusien työntekijöiden perehdyttäminen, tiimin substanssiosaamisen varmistaminen sekä tarvittaessa myös asiakasrajapinnassa työskentely. Yhdessä palvelupäällikön kanssa muihin päivittäisiin tehtäviin kuuluvat myös erilaiset HR-tehtävät ja työvuorosuunnittelu.

Olisi mahtavaa, jos sinulta löytyisi jo jotain näistä ominaisuuksista:

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä, erityisesti jos olet jo ehtinyt hankkimaan kokemusta myynnillisen asiakaspalvelun tuottamisesta ja johtamisesta. Toivomme löytävämme henkilön, jolla on jo näyttöjä oman tiiminsä/työkavereidensa motivoinnista ja menestyksekkäistä tuloksista. Ennen kaikkea haemme kuitenkin sitä ”tyyppiä”, joka uskaltaa heittäytyä ja löytää tarvittaessa aina yksilökohtaisia ratkaisuja ja toimintatapoja. Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja sinulla on kykyä reagoida nopeisiinkin muutoksiin. Sinulta löytyy sekä sitoutuneisuutta Espanjassa elämiseen että kielitaitoa kommunikoida myös englannin kielellä. Muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Mitä haluamme puolestamme tarjota sinulle:

Osana esihenkilötiimiä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi sekä kehittymään ammattilaiseksi esihenkilötyössä. Teemme sinulle töihin kiinni pääsemisen mahdollisimman helpoksi ja järjestämme heti työsuhteen alkuun perehdytyksen työtehtäviin. Tärkein valttikorttimme on kuitenkin mahtava työporukka, jossa uskotaan yhdessä tekemisen voimaan! Ryhmäesihenkilötyöskentelee tiiviisti koko työyhteisön kanssa ja vastaa tuloksistaan palvelupäällikölle. Tehtävä on kokoaikainen 39 h/vko ja työvuorot voivat sijoittua palveluajan mukaisesti aamu- ja iltavuoroihin. Työt alkavat nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Olisi mahtavaa, jos pystyisit aloittamaan perehdytyksen meidän Joensuun palvelukeskuksessa syyskuun alussa, ja lähteä Fuengirolaan loka-marraskuun aikana. Huomioimme kuitenkin haussa myös ne henkilöt, keille tämä ei ole mahdollista.

Osaksi baronalaisten yhteisöä

Toivotamme sinut tervetulleeksi sosiaaliseen, ahkeraan ja tutkitusti tyytyväiseen työyhteisöön. Meillä Baronalla on Fuengirolassa yli 220 työntekijää, jotka työskentelevät palvelukeskuksessamme erilaisissa asiakaspalvelu-, myynti- ja back office -tehtävissä, pääasiassa suomeksi suomalaisille asiakkaille. Palvelukeskuksessa työskennellään omassa työnjohdossa, baronalaisessa rohkeiden osaajien yhteisössä. Toimistomme sijaitsee aivan Fuengirolan keskustan tuntumassa, 10 minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta, joten työpaikalle kulkeminen on vaivatonta.

Erityistä kiitosta työntekijöiltämme ovat saaneet erilaiset henkilökuntaetumme sekä yhteinen virkistystoimintamme rantapilateksesta vuoristovaelluksiin ja museovierailuihin. Lisätietoa meillä työskentelystä voit katsoa webinaaristamme "Usein kysytyt kysymykset".

Kysyttävää? Ole rohkeasti yhteydessä!

Jos sinulla jäi vielä kysyttävää, olethan yhteydessä rekrytointia hoitavaan Nina Toivaseen, tavoitat hänet arkisin klo 10-14 numerosta 044 4914673.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1474640
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (nina.toivanen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 044 4914673
  • Sijainti: Fuengirola, Espanja, Joensuu