(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäassistentti
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Haemme innostunutta ammattilaista monipuolisiin ryhmäassistentin tehtäviin arvonlisävero-ryhmäämme tukemaan ja avustamaan asiantuntijoitamme asiakastyössä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Ryhmäassistentin tehtävä koostuu monipuolisista toimistotehtävistä, joihin kuuluvat mm. avustaminen asiakkuudenhallinnassa, taustaselvitysten teko, asiakirjojen laatiminen ja muokkaaminen sekä erilaiset ulkoiset ja sisäiset tapahtumajärjestelyt. Toimit ryhmäsi tukihenkilönä IT-sovellusten käytössä ja työtehtäviisi kuuluu myös toiminnanohjausjärjestelmämme päivittäisessä käytössä avustaminen. Ryhmäassistentin tehtävässä huolehdit myös sujuvasta tiedonkulusta sekä huolehdit omalta osaltasi uusien työntekijöidemme perehdytyksestä. Lisäksi vastaat ulkomaankoulutusten koordinoinnista koko vero-osaston henkilöstön osalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa koulutusta (esim. HSO-tradenomi tai tradenomi)
  • hyvää organisointikykyä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsin kielen taito katsotaan eduksi)
  • IT-ohjelmien, mm. MS Office, hyvää hallintaa (erityisesti PowerPoint)

Sinulla on aito kiinnostus assistentin tehtäviin ja haluat kehittää toimintatapojasi, mutta et kavahda rutiinejakaan. Työskentelytyylisi on oma-aloitteinen ja itsenäinen ja pystyt organisoimaan monia asioita yhtä aikaa. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tehokas asenne työntekoon näkyy kaikessa toiminnassasi.

Kokemus asiantuntijaorganisaatiosta sekä kansainvälisessä yrityksessä työskentelystä katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit sekä ison talon erinomaiset henkilöstöedut. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää ja panostamme erityisesti liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin henkilöstöetuihin. Asiantuntevat ja mukavat työkaverit tekevät työstäsi innostavaa.

Oletko etsimämme iloinen ja ulospäinsuuntautunut monitaituri?

Täytäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 17.3.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa arvonlisäveroryhmän vetäjä Maarit Pokkinen, puh. 050 337 7805, maarit.pokkinen@pwc.com.