(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäassistentti Tampereelle
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Etsimme ryhmäassistenttia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Työtehtäviisi kuuluu 50-henkisen toimiston päivittäisten rutiinien lisäksi asiakas- ja henkilöstötapahtumien järjestämistä sekä henkilöstöviestintää. 
 
Tehtäväsi sisältävät mahdollisesti myös tilintarkastukseen ja laki- ja veroneuvontapalveluihin liittyviä assistenttitehtäviä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Työssä suoriutuminen vaatii sinulta sujuvaa ja monipuolista MS Office -ohjelmien osaamista ja käyttökokemusta. Sen lisäksi hyödynnät työtehtävissäsi PwC-ketjun toiminnanohjaus­järjestelmää, jonka käyttöön saat koulutuksen.  

Toivomme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. HSO-tradenomi tai tradenomi)
  • kokemusta assistentin työstä
  • kokemusta tilaisuuksien ja kokousten järjestämisestä sekä matka­järjestelyistä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisäksi toivomme sinulta järjestelmällistä, analyyttistä ja itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja toivomme, että tartut ennakkoluulottomasti monipuolisiin työtehtäviin.

Miksi tulisit tiimiimme?

Pääset osaksi mahtavaa työporukkaa, jossa yhteishenki on vahva ja työkaverit timanttisia! Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää, joten panostamme kattavasti mm. liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin palveluihin.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 5.1.2020.

Lisätietoja tehtävästä antavat: 
Antti Saarinen, puhelimitse 16.12.2019 p. 040 779 1707 tai antti.saarinen@pwc.com sekä 
Tuula Pohjanen, puhelimitse 18.- 19.12.2019 klo 14 - 16 p. 040 737 0301 tai tuula.pohjanen@pwc.com.