(Poistunut julkaisusta)

Ruotsintaitoinen korvausneuvoja Pohjola Vakuutukselle (Tampere tai Oulu)
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta. 


Haemme nyt Opsetin kautta Pohjola Vakuutuksen omaisuuskorvauksiin vahvistusta uudesta korvausneuvojasta, jolta sujuvat sekä suomen että ruotsin kieli.


Sijoituspaikkana on joko Tampere tai Oulu. 


Tässä työssä hoidat monipuolisesti ja monikanavaisesti henkilöasiakkaiden omaisuusvahinkoihin liittyvien korvausilmoitusten vastaanottoa ja käsittelyä, sekä teet itsenäisesti korvauspäätöksiä. 


Sinulla voi olla taustallasi esimerkiksi kaupallinen koulutus sekä kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Käytät sujuvasti sekä kirjallista että suullista ruotsia ja työskentelet näppärästi erilaisten järjestelmäien parissa. Olet paineenkestävä moniosaaja, joka on aina palvelualttiina asiakkaiden suuntaan. Kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä ja ratkaiset heidän ongelmiaan tehokkaasti. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaidot.


Tarjoamme sinulle mielekkään ja mielenkiintoisen työn mukavassa tiimissä, sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme finanssialan osaajaksi. Tehtävä alkaa kattavalla, pääosin suomenkielisellä perehdytyksellä. 


Työ on kokoaikainen ja vakituinen, ja pääset nauttimaan myös Opsetin monipuolisista henkilöstöeduista. Työajat sijoittuvat ma-pe klo 8-18 väliselle ajalle ja suunniteltujen työvuorojen lisäksi sinulla on työssäsi liukumamahdollisuus. Työt alkavat heti syyskuun alussa. 


Kiinnostuitko?  


Hakuaikamme päättyy 27.8. mutta toivomme että jätät hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetestaus. 


https://opset.fi/tyopaikka/ruotsintaitoinen-korvausneuvoja-pohjola-vakuutukselle-tampere-tai-oulu  


Kaipaatko lisätietoa?  


Tavoitat Opsetin rekrytiimin parhaiten sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


***  


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.  


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.  


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.  


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.