(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielisiä Service Desk -asiantuntijoita
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

Etsimme tälläkin hetkellä IT-alan asiakasyrityksillemme ruotsinkielisiä Service Desk -osaajia monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin. Oletko reippaalla asenteella varustettu ongelmanratkoja ja työskenteletkö mielelläsi osana asiantuntevaa tiimiä? Tässä saattaa olla mahdollisuutesi. Voit asua esimerkiksi Helsingissä, Porvoossa tai Turussa, mutta tehtävää voi tarpeen vaatiessa toteuttaa myös etänä.

Työssäsi palvelet ja neuvot yritysasiakkaita tietoteknisissä ongelmissa ja opastat esimerkiksi järjestelmien sekä laitteiden käytössä. Asiakkaita kohdataan puhelimitse, sähköpostitse sekä esimerkiksi chatin kautta.Työskentelet sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet taitava ongelmanratkaisija ja viihdyt ajoittain hektisessäkin työympäristössä. Reipas asenne ja aito kiinnostus asiakaspalvelutyöhön IT-ongelmatilanteiden parissa antaa hyvät eväät tehtävässä onnistumiselle.

Kerro meille tarkemmin hakemuksessasi, mitä odotuksia sinulla on työtehtävillesi, mikä juuri sinua motivoi ja millaista työtä ylipäätään haluaisit tehdä – meidän työksemme jää etsiä sinulle sopiva työpaikka, sinulle sopivassa yrityksessä!

Toivomme sinulta:

  • sujuvaa suullista sekä kirjallista ruotsin, suomen ja englannin kielen taitoa
  • soveltuvaa IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja (esim. datanomi, IT-tradenomi)
  • vahvaa osaamista Windows työasemaympäristöistä
  • Microsoft Office -tuoteperheen hyvää hallintaa
  • kokemusta AD käyttäjähallinnasta
  • asiakaslähtöistä työskentelyotetta

Katso, millaista työ Service Deskissä on ja millaisiin yrityksiin kauttamme on mahdollista työllistyä osoitteesta: barona.fi/techsupport

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi meille CV:n kera mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia jatkuvasti läpi.

Toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti etäyhteyksiä hyödyntäen. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.