(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielisiä palveluneuvojia DNA:lle Pietarsaareen
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Tule osaksi Suomen parasta työpaikkaa!
Haemme nyt DNA:n kuluttaja-asiakaspalveluun asiakkaiden kohtaamisesta innostuvia ruotsinkielisiä palveluneuvojia.

Katso DNA:n video: tule mulle työkaveriksi.

Millaista palveluneuvojaa etsimme?

Palveluneuvojana olet asiantuntija, jolla on hyväntahtoinen pilke silmäkulmassa. Meille on tärkeää, että erottaudumme kilpailijoistamme ensiluokkaisella palvelulla. Odotammekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, intohimoa asiakkaiden kohtaamiseen sekä rohkeutta.

Työskentelytavoiltasi olet tavoitteellinen, oma-aloitteinen ja sinulla on halu oppia uutta. Pystyt organisoimaan ja priorisoimaan omaa työtäsi sekä kykenet itsenäisiin päätöksiin. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja opit helposti uudet järjestelmät sekä innostut uusista tilanteista ja mahdollisuuksista kehittyvällä alallamme. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen- ja ruotsin kielitaitoa.

Miten me palvelemme ja myymme?

Tehtäväsi on palvella DNA:n asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse sisältäen DNA:n koko palvelu- ja tuotetarjonnan. Myynnillisyys on meillä hyvin isossa roolissa ja haluamme, että osaat ratkaisukeskeisenä henkilönä kartoittaa asiakkaan tarpeet kokonaisuutena ja löydät kullekin asiakkaallemme juuri hänelle sopivimmat palvelut ja tuotteet.

Asiakkaiden kysymykset liittyvät esimerkiksi laskutukseen, teknisiin asioihin tai tarjottavien palveluiden ominaisuuksiin. Jatkuva kehittymishalu auttaa meitä omaksumaan uutta tietoa mutkattomasti. Olemme ylpeitä sitä, että meillä kaikki saavat olla yksilöitä ja palvelussa ja myynnissä saavatkin näkyä henkilökohtaiset vahvuutemme. Haluamme jättää henkilökohtaisella palvelulla aidon muistijäljen DNA:sta ja kannamme vastuun jokaisesta asiakkaastamme.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääset näyttämään todellisen osaamisesi. Saat kattavan koulutuksen ja jatkuvan tuen sekä valmennuksen, jotta onnistut työssäsi.

Käytössämme on etätyömahdollisuus, joka voi mahdollistua osaamisen karttuessa työsuhteen edetessä. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkeen ajalle klo 7.45 - 18.30 välille, mutta varauduthan myös klo 21.15 kestäviin vuoroihin. Lauantaisin vuorot sijoittuvat klo 8.45 - 16.45 väliselle ajalle.

Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Me DNA:lla kehitämme henkilöstön työhyvinvointia sekä osaamista ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -tutkimuksen suurten työpaikkojen sarjassa. Lue lisää tästä.

Hae mukaan!

Täytäthän hakemuksesi Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Mikäli etenet prosessissa, lähetämme sinulle videohaastattelulinkin sähköpostiisi, johon toivomme sinulta vastausta mahdollisimman pian.

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, olethan yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan Sofia Nisumäkeen. Sofian tavoitat numerosta 046 922 5720.