Ruotsinkielisiä finanssialasta kiinnostuneita osaajia Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Oletko työstä innostuva, tavoitteellinen ja aktiivinen henkilö, joka haluaa kehittyä finanssialalla? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.Tehtävät


Opsetin ruotsinkieliset palvelut kasvavat kovaa vauhtia. Siksi haemmekin joukkoomme ruotsia äidinkielenään tai toisena kielenään sujuvasti puhuvia osaajia. Kokoaikaisia, toistaiseksi voimassa olevia paikkoja on auki useita ja työtehtävät sijoittuvat tiimeihin, joissa tehdään OP Ryhmän vahinkovakuuttamisen monikanavaista asiakaspalvelua.


 


Odotamme


Odotamme sinulta positiivista asennetta työtä kohtaan; haluat aidosti tarjota asiakkaalle erinomaisen asiakaskokemuksen ja pyrit tähän yhdessä tiimisi kanssa. Sinun tulee kyetä tavoitteelliseen työskentelyyn ja pystyä auttamaan asiakkaitasi sujuvalla ruotsin kielellä.


 


Tarjoamme


Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan, sekä finanssialan ammattitutkinnon oppisopimuskoulutuksena kehittyäksesi vakuutuspalveluiden osaajaksi. Koulutus toteutetaan ruotsin kielellä, joten tuemme ammattisanaston kehittymistä. Haluamme, että innostus ja tyytyväisyys kuuluvat äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet sekä kasvavan ja kehittyvän työyhteisön Hervannassa.


Huomioithan, että haastattelu ja perehdytys työtehtäviin tapahtuvat suomeksi.


Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan sitä heti oheisen linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään sunnuntaihin 3.6. mennessä - haastattelemme ja valitsemme hakijoita jo hakuajalla.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27944&jc=1


Tiedot 


Haku päättyy:         3.6.2018
Työ alkaa:              työt alkavat sopimuksen mukaan, loppukesästä 2018 alkaen
Työsuhteen kesto:  Kokoaikainen, toistaiseksi voimassaoleva
Työaika:                palveluaikamme on ma-pe 8.00-22.00 ja la 10.00-18.00, sekä tarvittaessa myös sunnuntaisin

Lisätietoja:             Katja Rekonius, puh. 040 185 8159, 18.5. klo 14.30-16, 21.5. klo 13-15, 30.5. klo 12-14, opset.rekrytointi@op.fi


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27944&jc=1


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.


Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.


Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1137444
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere