(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielinen viestinnän- ja johdon assistentti - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018
Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liitto ry - ProFur on turkiselinkeinon edunvalvonta- ja koulutusjärjestö. Ammattitaitoista turkiseläinkasvatusta on harjoitettu liiton perustamisvuodesta 1928 lähtien. ProFurin laatujärjestelmällä on ISO 9001-standardin mukainen sertifikaatti, joka kattaa organisaation ydintoiminnot. Suomen turkiselinkeinon tavoitteena on olla vastuullisin alan toimija maailmassa. Liiton jäseniin kuuluu noin 900 turkistilaa ja elinkeino työllistää Suomessa suoraan noin 5500 henkilövuotta.   Etsimme asiakkaallemme ProFurille ruotsinkielistä viestinnän- ja johdon assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat

Tulisit työskentelemään osana viestintätiimiä ja tehtäviisi kuuluisi erilaisten tekstinsisältöjen tuottaminen, kuten esimerkiksi ulkoisten ja sisäisten tiedotteiden ja muistioiden laatiminen sekä Powerpoint-esitysten tuottaminen. Lisäksi avustaisit toiminnanjohtajaa, hallitusta ja johtoryhmää käytännön asioissa. Vastaisit myös kalenterihallinnasta, matka- ja kokousjärjestelyistä sekä toimiston kaikista käytännön järjestelyistä. Osallistuisit tilaisuuksien ja erilaisten ohjelmien kokonaissuunnitteluun. Vastaisit päätöksentekoon ja seurantaan liittyvistä dokumentoinneista. Liiton jäsenviestinnän hoitaminen yhdessä viestintätiimin kanssa kuuluisi myös tehtäväkenttääsi. Osallistuminen lisäksi liiton kansainväliseen toimintaan ja kirjeenvaihtoon johdon tukena olisi osana työnkuvaasi.

Toivomme sinulta

Henkilönä olet positiivinen, ulospäin suuntautunut ja proaktiivinen. Viihdyt monipuolisten tehtävien parissa vauhdikkaassa ja kansainvälisessä työyhteisössä, jossa olet jatkuvasti tekemisissä sekä talon sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sinulla on mahdollisuus myös matkustaa työn puitteissa. Nopea tilanteisiin reagointi ja itsenäinen sekä toimeen tarttuva työtapa ovat tärkeitä ominaisuuksiasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

sinulta aktiivista otetta, määrätietoista ja tehokasta työskentelytyyliä myös paineen alla sekä erinomaisia yhteistyö-, priorisointi- ja organisointitaitoja. Ruotsin kieli sujuu sinulta erinomaisesti työkäytössä kirjallisesti ja suullisesti sekä tämän lisäksi myös suomen ja englannin kielen taitosi on sujuvaa. Sinulla on hyvät ja ajan tasalla olevat it-taidot, kuten MS Office ja kuvankäsittely- ja videokäsittelytaidot. Sinulla on aikaisempaa näyttöä onnistumisesta vastaavista viestinnän- ja johdon assistentin tehtävistä.

ProFur tarjoaa

sinulle näköalapaikan suomalaisen kiertotalouden ja kansainvälisen liiketoiminnan ytimessä sekä huippukollegat ja heidän tukensa, hyvät ja kattavat työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan. Odotamme sinua, oletko sinä etsimämme uusi kollega ProFurin mukavaan työyhteisöön?  Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 28.9.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Toimithan nopeasti, käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruohola, puh. 030 6090 513. Tavoitat parhaiten Jaanan pe 14.9. klo 10-11, to 20.9. klo 15-16 ja 26.9. klo 13-14.