(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielinen Taloushallinnon assistentti
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019
Etsimme asiakkaallemme kokoaikaista ruotsinkielentaitoista taloushallinnon assistenttia. Mikäli omaat jo hieman kokemusta esimerkiksi harjoittelun myötä, olet oppimishaluinen ja oma-aloitteinen, saatat olla hakemamme henkilö. Jos monipuoliset taloushallinnon tehtävät aktiivisessa, viihtyisässä ja kehittymishaluisessa työilmapiirissä kuulostavat houkuttelevilta, jatka lukemista ja hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään koulutusalan yrityksen monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa. Pääsääntöiset työtehtäväsi ovat Ruotsin yksikön laskutuksen, myynti- ja ostoreskontran hoitaminen sekä asiakaskannan ylläpito. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu maksuliikenteen hoitaminen sekä erilaiset taloushallinnon prosessien kehitys- ja selvitystehtävät.

Tehtävä tarjoaa monipuolisia taloushallinnon työtehtäviä Pohjoismaisessa ympäristössä, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Pääset osaksi aktiivista ja kehittämishaluista työyhteisöä, jossa panostetaan hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Laskutus
* Myynti- ja ostoreskontran hoitaminen
* Asiakaskannan ylläpito
* Maksuliikenteen hoitaminen
* Prosessien kehitys- ja selvitystehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on kaupallinen koulutus, taloushallinnon ja laskentatoimen perusosaamista sekä jo hieman kokemusta esimerkiksi harjoittelun myötä. Sinulla on myös ymmärrystä prosesseista (laskutus ja reskontrat) sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi sinulla on huolellinen, systemaattinen ja joustava työote sekä oppimishaluinen ja oma-aloitteinen asenne. Tehtävässä edellytetään sujuvaa ruotsin kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (taloushallinto)
* Laskentatoimen prosessien perusosaamista
* Asiakaspalvelu- sekä tiimihenkisyyttä
* Huolellinen, systemaattinen ja joustava työote
* Oppimishaluinen ja oma-aloitteinen asenne
* Hyvä Excel-osaaminen
* Sujuva ruotsin kielen taito sekä hyvä englannin kielen taito


Eduksi katsotaan Administerin eFinan käytön osaaminen sekä toiminnanohjausjärjestelmien aiempi käyttökokemus.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Helsingin keskustan läheisyys


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme toimii koulutusalalla. Tulemme kertomaan enemmän asiakasyrityksestämme hakuprosessin alkuvaiheessa.