(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielinen sales support, Espoo / Tukholma
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019
Etsimme asiakkaallemme myyntiprojektiin myynnin tukihenkilöä Espooseen tai Tukholmaan. Työskentelet sujuvasti ruotsiksi ja haluat kehittää omaa osaamistasi myynnin saralla. Tehtävä sopii hyvin myynnistä kiinnostuneelle henkilölle tai alan opiskelijalle!
KUVAUS
Tehtäväsi on vastata asiakkaiden yhteydenottopyyntöihin ja kartoittaa heidän tarpeensa. Luot koko tilaus ja toimitusprosessin kestävän suhteen asiakkaan kanssa ja pidät heidät ajan tasalla heidän tilauksensa etenemisen suhteen sekä vastaat tarvittaessa yhteydenottopyyntöihin. Koska asiakkaat ovat ruotsissa, tulet työskentelemään ruotsinkielellä.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset työtehtävät myynnin tukitehtävissä
* Arvokasta työkokemusta myynnin parista
* Kansainvälisen työympäristö ja työpaikan mielenkiintoisella toimialalla
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

TYÖNKUVA

* Yhteydenotot asiakkaisiin ja tarvekartoitus
* Tilauksien seuranta ja tietojen päivittäminen asiakkaalle
* Tilausten kirjaaminen ja hallinnointi järjestelmässä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Puhut ja kirjoitat sujuvasti ruotsia ja pystyt kommunikoimaan myös englanniksi. Kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä tehtävän kannalta.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Asiakaspalveluhenkinen
* Järjestelmällinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Noin kaksi kuukautta
* Sijainti: Espoo, Otaniemi tai Tukholma
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Geobear:in puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Geobear on maaperän painumaongelmia nopeasti ja häiriöttömästi ratkaiseva urakoitsija jonka tavoitteena on ylläpitää yhteiskunnan toiminnallisuutta - vuodenajasta riippumatta.