Ruotsinkielinen korvausasiantuntija, kokoaikainen, Power Finland Oy, Tampere
Power Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021
Oletko asiakaspalveluhenkinen ja paineensietokykyinen työntekijä? Omaatko tarkan ja sosiaalisen otteen työntekoon, ja viihdyt hektisessä työympäristössä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme korvausasiantuntija!
 
Etsimme sinua
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme Power Finland Oy:lle ruotsinkielistä korvausasiantuntijaa Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassa oleva, ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle. Aloitus tehtävässä heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtäväsi sisältävät asiakkaiden korvausten ja reklamaatioiden käsittelyä puhelimitse ja sähköisesti eri kanavien kautta. Teet korvauspäätöksiä asiakkaiden tuotevaurioista ja olet aktiivisesti yhteydessä vakuutusyhtiöiden kanssa. Odotamme sinulta sujuvaa ruotsin ja suomen kielen taitoa. Sinulla on korkea paineensietokyky ja rohkeutta tehdä itsenäisiä päätöksiä kiireisessä työympäristössä. Olet perusteellinen ja omaat hyvät kommunikointitaidot sekä IT-taidot. Valitulle henkilölle on järjestetty hyvä perehdytys.

Asiakasyritys
POWER International is a leading home electronics retailer in the Nordic region, with a nation-wide store network and online shops in Norway, Denmark, Sweden and Finland.
The retailer covers POWER Norway, POWER Denmark, POWER Finland, POWER Sweden, Expert Finland, Expert Denmark and Punkt1 Denmark.
Our goal is to offer our customers the widest assortment of well-known brand products, to the lowest price on the market. Our price online is the same as in the stores. To keep our stores up-to-date with the competition online - we use electronic price tags, making sure our customers always get the best price. https://www.power.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Korvausneuvonta ruotsiksi ja suomeksi puhelimitse ja sähköisesti eri kanavien kautta
 • Aktiivinen yhteydenpito vakuutusyhtiöihin

Odotamme sinulta
 • Rohkeaa ja perusteellista työotetta
 • Paineensietokykyä ja kykyä toimia hektisessä toimintaympäristössä
 • Hyviä it-taitoja
 • Hyvää suullista ja kirjallista ruotsin ja suomen kielen taitoa
 • Tiimipelaajan taitoja

Tarjoamme sinulle
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan
 • Kehitysmahdollisuuden mielenkiintoisessa alan huippuyrityksessä

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Tehtävässä aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 24.10.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@clevry.com).
Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 
Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 
 
Lisätietoa Clevrystä 
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 


 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1502095
 • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa (a) clevry.com)
 • Puhelin: +358401986611