(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielinen kesäharjoittelija, Verkkopalvelukeskus tekninen asiakaspalvelu, Caruna, Espoo
Caruna Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Oletko valmis astumaan kesäksi sähkönjakelualan maailmaan ja auttaa alan toimijoita ongelmatilanteissa? Puhutko sujuvasti ruotsia ja sinulta löytyy asiakaslähtöistä työotetta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ruotsinkielinen kesäharjoittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Carunalle, innokasta kesäharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Espoon Leppävaaraan. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt suoraan Carunalle. Toivottu aloitus tehtävässä on toukokuun aikana ja työt jatkuvat sopimuksen mukaan noin neljän kuukauden ajan.

Kesäharjoittelijana tulet toimimaan teknisessä aluetiimissä, joka vastaa asiakkaiden neuvomisesta ja auttamisesta ongelmatilanteissa ja kysymysten keskellä.  Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden yhteydenottojen, tilausten käsittelyä sekä ongelmatilanteiden selvittelyä puhelimitse ja sähköpostitse. Teet tiiviisti yhteistyötä sähköurakoitsijoiden sekä muiden sähkömarkkinoiden osapuolien kanssa, joiden kysymyksiin vastailet työpäiviesi aikana.  Työpäiväsi ovat nopeatempoisia ja vaihtelevia, joten kesästäsi tässä tiimissä tulee varmasti mielenkiintoinen! Tehtävässä menestyminen edellyttää ruotsin kielen osaamisen lisäksi myös teknistä osaamista, joten voit olla esimerkiksi sähkö- tai energiatekniikan opiskelija tai tutustunut toimialaan työkokemuksesi kautta.


Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa säävarmaa sähköverkkoa yli 670 000 asiakkaalleen Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Verkon toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden, jotta asiakkaille voidaan taata mahdollisimman häiriötön sähkönsaanti kaikissa olosuhteissa. Säävarma, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja. Carunassa työskentelee 290 henkilöä ja lisäksi yhtiö työllistää noin 2 000 henkilöä verkonparannusprojekteissa eri puolilla Suomea.


Pääasialliset tehtävät
  • Sähköurakoitsijoiden ja muiden sähkömarkkinaosapuolten auttaminen ja neuvominen
  • Laadukas asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse
  • Asiakaspalvelutilanteiden hoitaminen myös ruotsiksi

Odotamme sinulta
  • Soveltuvaa koulutustaustaa tai muuten kerrytettyä alatietoisuutta
  • Sujuvaa ruotsin, suomen ja englannin kielen taitoa
  • Aktiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
  • Kehittyä omalla alallasi ja mahdollisuuden nähdä, kuinka ala toimii
  • Kerryttää arvokasta työkokemusta
  • Päästä näkemään Suomen suurimman sähkönjakelijan toimintakulttuuria
  • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.2.2020 , mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään toukokuussa 2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Recruitment Manager Saara Kyllönen (saara.kyllonen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.