(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielinen johdon assistentti - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018
Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liitto ry - ProFur on turkiselinkeinon edunvalvonta- ja koulutusjärjestö. Ammattitaitoista turkiseläinkasvatusta on harjoitettu liiton perustamisvuodesta 1928 lähtien. ProFurin laatujärjestelmällä on ISO 9001-standardin mukainen sertifikaatti, joka kattaa organisaation ydintoiminnot. Suomen turkiselinkeinon tavoitteena on olla vastuullisin alan toimija maailmassa. Liiton jäseniin kuuluu noin 900 turkistilaa ja elinkeino työllistää Suomessa suoraan noin 5500 henkilövuotta.  
ProFur/suomalainen turkiselinkeino hakee yhteistyössä kanssamme ruotsinkielistä johdon assistenttia toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työsopimus solmitaan suoraan ProFurin kanssa. 

Tehtäviisi kuuluvat

Tehtävässäsi avustat toiminnanjohtajaa, hallitusta ja johtoryhmää yhtä lailla sisällöllisesti kuin käytännön asioissa. Vastaat kalenterihallinnasta, matka- ja kokousjärjestelyistä sekä toimiston kaikista käytännön järjestelyistä. Osallistut myös tilaisuuksien ja erilaisten ohjelmien kokonaissuunnitteluun. Toimit johtoryhmän ja liiton hallituksen sihteerinä sekä vastaat päätöksentekoon ja seurantaan liittyvistä dokumentoinneista. Hoidat liiton jäsenasioita yhdessä viestinnän ja taloushallinnon kanssa. Lisäksi koordinoit ja valmistelet liiton edustajien työtä kansainvälisessä yhteistyössä sekä liiton yhteydenpitoa eurooppalaisiin yhteistyökumppaneihin. Osallistut myös liiton kansainväliseen toimintaan ja kirjeenvaihtoon johdon tukena.

Toivomme sinulta

Henkilönä olet positiivinen, ulospäin suuntautunut ja proaktiivinen. Viihdyt monipuolisten tehtävien parissa vauhdikkaassa ja kansainvälisessä työyhteisössä, jossa olet jatkuvasti tekemisissä sekä talon sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sinulla on mahdollisuus myös matkustaa työn puitteissa. Nopea tilanteisiin reagointi ja itsenäinen sekä toimeen tarttuva työtapa ovat tärkeitä ominaisuuksiasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

sinulta aktiivista otetta, määrätietoista ja tehokasta työskentelytyyliä myös paineen alla sekä erinomaisia yhteistyö-, priorisointi- ja organisointitaitoja. Puhut äidinkielenäsi ruotsia tai kommunikoit muuten sujuvasti ruotsin kielellä, tämän lisäksi myös suomen ja englannin kielen taitosi on sujuvaa sekä suullisesti että kirjallisesti. Sinulla on hyvät ja ajan tasalla olevat it-taidot. Sinulla on työkokemuksen kautta saatu pätevyys vastaavista johdon assistentin tehtävistä ja tehtävään soveltuva koulutus esim. tradenomi, HSO -sihteeri tai tradenomi.

ProFur tarjoaa

sinulle mukavan työyhteisön tuen, hyvät edut ja kilpailukykyisen palkan. Tunnistitko yllä olevasta kuvauksesta itsesi?  Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Kaislanet-palveluun mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.3.2018 mennessä. Toimithan nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorkonsultti Marjaana Merikanto, puh. 030 6090 504.