(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielinen IT-tukihenkilö Katowiceen
Barona Katowice

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Hakuaika päättyy 19.03.2019

Suunnitteletko kansainvälistä suuntaa urallesi? Haaveiletko työskentelystä ulkomailla? Entä miltä kuulostaa työ, jossa saat yhdistää IT:n ja asiakaspalvelun? Ota seuraava askel kohti unelmiasi, ja tule töihin Puolan Katowiceen! Nyt haemme ruotsinkielentaitoisia huipputyyppejä IT-tukitiimimme vahvistukseksi Katowicen toimipisteeseen.

Baronan Katowicen kotoisa asiakaspalvelu- ja IT-tukiyhteisö toivottaa sinut tervetulleeksi töihin Euroopan sydämeen! Tulevat työtehtäväsi sisältävät puhelimitse, sekä chatin, sähköpostin tai muun sähköisen kanavan kautta hoidettavia IT-tukitöitä asiakasyritystemme loppuasiakkaille sekä asiakasyrityksemme työntekijöille.

Kenelle työ sopii?

IT-taidoista on ehdottomasti hyötyä tehtävässä, ja osaaminen voi perustua harrastuneisuuteen tai alan koulutukseen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut kunnolla, jonka lisäksi mahtava tiimimme tukee sinua. Tärkeintä on, että olet tietoteknisesti näppärä, ja asiakaspalveluhenkinen, sekä ihmisläheinen ratkaisu motivoivat sinua eteenpäin.

Koska päätyökielenäsi tulee olemaan ruotsi, odotamme sinulta sujuvaa ruotsinkielen osaamista. Englannin kieli on myös hyvä hallita ja tämä katsotaan eduksi hakemuksessa. Mikäli olet nopea oppimaan ja tuki-, ja ongelmanratkaisutyö innostaa sinua, tulet varmasti pärjäämään tehtävässä hyvin

Työajat ja palkkaus

Kolmivuorotyö pitää työaikasi vaihtelevina. Työ on vakituinen, ja arvostamme pidempiaikaista sitoutumista. Palkkauksessa noudatamme paikallista työehtosopimusta ja kiinteän kuukausipalkan päälle on mahdollista tienata bonuksia perustuen päivittäiseen tekemiseesi.

Miksi Baronalle Katowiceen?

Meillä työntekijät työskentelevät monipuolisissa rooleissa, ja etenemismahdollisuudet aina haastavampiin asiantuntijarooleihin on mahdollista kokemuksen kasvaessa. Sinut toivottaa tervetulleeksi tiivis työporukka, joka viihtyy yhdessä työn lisäksi myös vapaa-ajalla.

Elämä Katowicessa tarjoaa työn ohelle paljon muutakin tekemistä. Kaupunki tarjoaa monenlaisia harrastusmahdollisuuksia, ja palkkasi takaa hyvän elintason. Myös matkustaminen Puolan sisällä, että Krakovan kautta muualle Eurooppaan on nopeaa ja edullista.

Voit käydä tutustumassa meihin vielä enemmän: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/katowice/

Mitä enää mietit, hae nyt!

Katowiceen on helppo lähteä, sillä autamme sinua käytännön järjestelyissä ja pääset matkaan helposti. Kauttamme on mahdollista vuokrata kimppa-asunto ensikuukausiksi, minkä jälkeen autamme löytämään oman asunnon. Barona hoitaa myös lentokustannukset välillä Helsinki-Krakova.

Laita hakemus tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus asiakaspalvelutiimiimme! Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa työskentelyn ja kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sitoutumaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löytyessä!

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkailethan sähköpostiasi! Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Jarita Laitinen arkisin numerosta 0408382804.

Voit tulla myös keskustelemaan työtehtävästä ja rekrytointiprosessistamme chattiimme arkisin osoitteessa: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/katowice/