(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielinen B2B Asiakasneuvoja
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Asiakaspalvelulähtöisyys, myyntihenkisyys, tulostavoitteisuus, kilpailuhenkisyys, urallaan eteenpäin haluava, positiivisuus, halu tuottaa parasta palvelua, tiimipeluri, itseohjautuva, kiinnostus B2B puolta kohtaan, kiinnostus finanssialaa kohtaan... Listaa voisi jatkaa entisestään, mutta mikäli tunnistat itsesi edellä olevista, niin suosittelen lukemaan eteenpäin!


Haemme nyt:

RUOTSINKIELISIÄ ASIAKASNEUVOJIA B2B PUOLELLE

Pohjola Vakuutus Oy:lle YRITYSASIAKKAIDEN asiakaspalveluiden Inbound puhelinpalveluun Tampereelle.

Asiakasneuvojana tehtävänäsi on tuottaa erinomaista asiakaspalvelua laadukkaalla ja ketterällä ongelmanratkaisulla sekä myyntityöllä. Hoidat erilaisia asiakaskohtaamisia, kartoitat yritysasiakkaiden tarpeita ja hyödynnät monipuolisesti asiakaspalvelun eri sähköisiä kanavia (puhelin ja verkkoviesti). Tehtävässä pyrit omalla tekemiselläsi luomaan erinomaisia asiakaspalvelukokemuksia yritysasiakkaille ja tarjoamaan juuri heidän tarpeisiinsa soveltuvia ratkaisuja.

Millaisia tekijöitä etsimme?

Asiakasneuvojiltamme odotamme aktiivista ja tavoitehakuista otetta työhön, sekä halukkuutta tuottaa erinomaista asiakaspalvelua yhdistettynä asiakaslähtöiseen myyntiin. Suhtaudut ennakkoluulottomasti ja rohkeasti kaikenlaisiin asiakaskohtaamisiin ja pyrit aina löytämään parhaan kokonaisratkaisun asiakkaalle kerralla kuntoon - periaatteella.
Sinulla on aito kiinnostus asiakaspalvelua ja asiakkaiden pulmien ratkaisua kohtaan ja haluat asiakaskeskeisen B2B myynnin olevan osa työtäsi. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen B2B - asiakaspalvelusta ja myynnistä.

Tilannetaju, asiakkaan aito kuunteleminen sekä pelisilmä ovat olennaisia asioita tehtävän suorittamisessa. Kykenet itsenäiseen työhön ja omaat oma - aloitteisen asenteen. Omaksut helposti uudet asiat, tuotekokonaisuudet ja jatkuvat muutokset työelämässä. Et murru tiukkojenkaan asiakasneuvottelujen edessä ja kykenet pitämään useista naruista kiinni samanaikaisesti.

Uskomme, että hyvin toimiva ja iloinen työympäristö näkyy myös asiakkaiden suuntaan, joten etsimme henkilöitä, jotka omaavat positiivisen asenteen sekä hyvät tiimityöskentelytaidot.

Kielitaidon osalta vaadimme sujuvaa ruotsin - ja suomen kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Tämän lisäksi palvelemme asiakkaitamme myös englannin kielellä, joten kielitaito katsotaan eduksesi.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme kokopäiväisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän innostavassa tiimissä, jonka toiminnassa korostuu hyvä yhteishenki.Palkkausmallina tehtävässä toimii pohja + bonus yhdistelmä, jonka lisäksi Manpower tarjoaa työntekijöilleen rahanarvoisen lounasedun sekä normaalia kattavamman työterveyshuollon.
Saat kattavan perehdytyksen sekä esimiehesi ja kollegoidesi tuen työllesi. Työsuhde solmitaan ManpowerGroup Oy:n kanssa toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena.

Kaikkien edelleen esiteltävien hakijoiden luottotiedot tarkistetaan prosessin edetessä. Aiempi maksuhäiriömerkintä on este tehtävään valitsemiselle. Työ alkaa kattavalla kymmenen viikon perehdytysjaksolla maaliskuun alkupuoliskolla 2020. Yritysasiakkaita palvellaan arkisin klo. 08-18.00 ja toimipiste sijaistee Tampereen Hervannassa.

Kiinnostuitko?

Suosittelemme hakemaan tehtävään heti, kuitenkin viimeistään 28.2. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja se saatetaan täyttää ennen hakuajan päättymistä.


Lisätietoa tehtävästä antaa Sourcing Konsultti Hannu Pelli p. 040 193 0347.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.