(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielinen assistentti - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
   Etsimme asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen äidinkielenään ruotsia puhuvaa assistenttia. Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista työtehtävistä johtoryhmän assistenttina. Raportoit tehtävissäsi suoraan toimitusjohtajalle.

Tehtäviisi kuuluvat

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset käännöstehtävät suomi-ruotsi-suomi, kalenterienhallinta, matkajärjestelyiden hoitaminen, esitys- ja kokousmateriaalien tuottaminen sekä erilaisten kokousten, tilaisuuksien ja tapahtumien organisointi. Koordinoit ja otat vastuuta toimiston hallinnollisten ja yleisten juoksevien asioiden sujuvuudesta.

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aktiivista otetta, määrätietoista ja tehokasta työskentelytyyliä sekä erinomaisia yhteistyö-, priorisointi- ja organisointitaitoja. Ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito tulee olla sujuvaa, lisäksi tulet hyvin toimeen englannin kielellä. Sinulla on hyvät it-taidot, erityisesti MS Officen käyttö. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. Tradenomi/HSO tai kaupallinen koulutus ja olet hankkinut jo muutaman vuoden kokemuksen vastaavista assistentin tehtävistä.  Tunnistitko yllä olevasta kuvauksesta itsesi?  Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen välittömästi, 25.6.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Toimithan nopeasti, käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Marjaana Merikanto puh. 030 6090 504, ti 19.6.2018 klo 10-11.