(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielinen Assistance Coordinator SOS International:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Etsitkö mielenkiintoista ja monipuolista työtä esimerkiksi opintojen oheen? Pidätkö vastuullisista ja haastavista työtehtävistä ja onko sinulla hyvä ongelmanratkaisukyky? Etsimme Assistance Coordinaatoria asiakasyritykseemme SOS Internationalille auttamaan asiakkaita tilanteissa, kun heidän ajoneuvonsa vaurioituu Suomessa tai ulkomailla sekä heidän sairastuessaan tai kohdatessaan muita akuutteja ongelmia matkustaessa. Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa pikaisesti!
KUVAUS
Tarjoamme


* Mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen
* Ystävällisen ja hauskan työympäristön, jossa työkaverit auttavat toisiaan
* Joustavat työajat
* Hyvän tuen ja perehdytyksen tehtävään


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.


TYÖNKUVA
SOS International auttaa asiakkaita, kun heidän ajoneuvonsa vaurioituu Suomessa tai ulkomailla sekä heidän sairastuessaan tai kohdatessaan muita akuutteja ongelmia matkustaessa.

Etsimme Assistance Coordinatoria auttamaan ja ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia. Tehtäviisi kuuluu ajoneuvo- ja liikennevahinkoihin liittyvien korvauspäätösten laatiminen ja korvausten maksaminen sekä korvaustoimintaan liittyvän asiakirjaliikenteen hoitaminen. Toimenkuvaasi kuuluu myös yhteistyö muiden sidosryhmien kanssa sekä puhelinpalvelu ja sähköpostiliikenteen hoitaminen.

Puhelinpalvelu on auki vuorokauden ympäri, joten töitä voi olla myös iltaisin, viikonloppuisin, öisin ja pyhinä. Koska tehtävä on osa-aikainen mutta kesällä kokoaikainen, ja työajat ovat monipuolisia, tämä tehtävä on erinomainen tilaisuus opiskelijalle!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on


* Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta
* Vahva halu auttaa muita
* Hyvät ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidot
* Hyvät organisointitaidot ja vastuullinen työskentelytapa
* Positiivinen ja joustava asenne
* Erinomainen ruotsin, suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta yritykseen

Sijainti: Helsinki, Vallila

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sos Internationalin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää SOS Internationalista täältä