(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielinen Assistance Coordinator SOS International:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
Etsitkö mielenkiintoista ja monipuolista työtä esimerkiksi opintojen oheen? Pidätkö vastuullisista ja haastavista työtehtävistä ja onko sinulla hyvä ongelmanratkaisukyky? Etsimme Assistance Coordinaatoria asiakasyritykseemme SOS Internationalille auttamaan asiakkaita tilanteissa, kun heidän ajoneuvonsa vaurioituu Suomessa tai ulkomailla sekä heidän sairastuessaan tai kohdatessaan muita akuutteja ongelmia matkustaessa. Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa pikaisesti!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista työntekijää Assistance Coordinator-tehtäviin Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä SOS International.
TYÖNKUVA
SOS International auttaa asiakkaita, kun heidän ajoneuvonsa vaurioituu Suomessa tai ulkomailla sekä heidän sairastuessaan tai kohdatessaan muita akuutteja ongelmia matkustaessa.

Etsimme Assistance Coordinatoria auttamaan ja ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia. Tehtäviisi kuuluu ajoneuvo- ja liikennevahinkoihin liittyvien korvauspäätösten laatiminen ja korvausten maksaminen sekä korvaustoimintaan liittyvän asiakirjaliikenteen hoitaminen. Toimenkuvaasi kuuluu myös yhteistyö muiden sidosryhmien kanssa sekä puhelinpalvelu ja sähköpostiliikenteen hoitaminen.

Puhelinpalvelu on auki vuorokauden ympäri, joten töitä voi olla myös iltaisin, viikonloppuisin, öisin ja pyhinä. Koska tehtävä on osa-aikainen mutta kesällä kokoaikainen, ja työajat ovat monipuolisia, tämä tehtävä on erinomainen tilaisuus opiskelijalle!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä sujuva ruotsin, englannin ja suomen kielen taito. Sinulla on myös aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä erinomaiset yhteistyötaidot sekä hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky. Olet palveluhenkinen, nautit muiden auttamisesta ja sinulla on kyky rauhoittaa muita. Sinulla on myös hyvät organisointitaidot, et pelkää ottaa vastuuta ja sinulla on positiivinen ja joustava asenne. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös, että nautit puhelintyöskentelystä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta
* Vahva halu auttaa muita
* Hyvät ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidot
* Hyvät organisointitaidot ja vastuullinen työskentelytapa
* Positiivinen ja joustava asenne
* Erinomainen ruotsin, suomen ja englannin kielen taito


Me tarjoamme sinulle:


* Mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen
* Ystävällisen ja hauskan työympäristön, jossa työkaverit auttavat toisiaan
* Joustavat työajat
* Hyvän tuen ja perehdytyksen tehtävään


Lähetäthän mieluiten ruotsinkielisen hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aikainen, kesällä hieman enemmän työtunteja

Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta yritykseen

Paikka: Helsinki, Vallila

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 8.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
SOS International on innovatiivinen, luotettava ja kustannustietoinen alihankintakumppani. Avustuspalveluillemme on tunnusomaista ammattitaito ja empatia. SOS International on johtava pohjoismainen avustuspalveluorganisaatio. Tarjoamme avustuspalveluita äkillisissä hätätilanteissa kaikkialla maailmassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa sijaitsevista hälytyskeskuksistamme.

SOS International tarjoaa laajan valikoiman avustuspalveluratkaisuja, johon kuuluvat maailmanlaajuiset hoito- ja matkapalvelut, terveydenhoidollinen neuvonta ja tiepalvelut.

SOS International takaa kaikessa toiminnassaan erinomaisen asiakastyytyväisyyden, täyden kustannustenhallintaohjelman ja korvaushakemusten laadukkaan käsittelyn. SOS Internationalilla on kattava ammattitaitoisten toimittajien ja liikekumppaneiden verkosto ympäri maailmaa sekä yli 20 SOS-palvelutoimistoa.

SOS Internationalin palveluksessa työskentelee yli 1200 työntekijää, jotka edustavat 30 eri kansallisuutta ja yli 37 eri kieltä. SOS International on use